J. Kupka 38.
D. Plaček 56. (p.)
2:2
(1:0)
54. R. Švec (p.)
58. M. Rulíšek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři plichtili


Branky


38. J. Kupka , 56. D. Plaček (p.) - 54. R. Švec (p.) , 58. M. Rulíšek
6

Ve dvacátém druhém kole zajížděli naši muži na hřiště dvanácté Hatě. Domácí ještě stále bojují o udržení v soutěži, nicméně na jaře nasbírali v pěti utkáních deset bodů a hned třikrát porazili týmy z horní poloviny tabulky, dal se tak očekávat těžký zápas. K zápasu nebyl znovu k dispozici pro zranění Borgosz a Jonek, naopak na lavičku už usedl po zranění Gelnar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání mnoho zajímavých okamžiků nenabídl. Domácí hráči hráli z hlubokého bloku a nakopávanými míči se snažili vytvořit si nějakou šanci, naši hráči drželi většinu hry míč, nicméně k ohrožení brány se nedostali. Tento obrázek hry byl k vidění prakticky celý první poločas. Do zakončení ze střední vzdálenosti se postupně dostali Vaněk, Sáblík, Rulíšek a Šot, ovšem jejich střely postrádaly přesnost. Neprosadili jsme se ani po standardních situacích, když střela Šota z dvaceti pěti metrů šla nad bránu a Bednář po rohovém kopu zakončoval vedle. To domácí, ti udeřili z jediné své vážnější šance v prvním poločase. Ve třicáté osmé minutě jsme sice rohový kop domácích odvrátili, ale pouze k zahrávajícímu hráči, který na druhý pokus míč přetáhl na zadní tyč, kde se naši hráči nechytli s domácím Kupkou a ten otevřel hlavou skóre – 1:0. Dvě minuty před poločasem se na útočný výlet vydal Krpelík, z dvaceti metrů vystřelil a jeho střelu, která šla vedle, tečoval jeden z domácích hráčů tak, že brankář s vypětím všech sil míč udržel před brankovou čárou, bohužel domácí obránci byli u míče dříve než Konečný s Vostárkem a uklidili míč na roh. Poločas tak skončil hubeným vedením domácích.

Poločasová přestávka musela být v klimkovické kabině rušná, protože hráči nastoupili s viditelně zvýšenou aktivitou, kterou drželi domácí přikované na své polovině. V padesáte první minutě dobře zakombinoval na středu Švec, Vaněk a zakončující Sáblík, jeho střela vyprášila sice domácímu brankáři rukavice, nicméně letěla pouze doprostřed brány. V padesáté čtvrté minutě si zaběhl na míč za obranu Švec, který si míč píchnul kolem vybíhajícího brankáře, ten jej sestřelil k zemi a nemohlo následovat nic jiného než penalta. K té se postavil sám faulovaný Rosťa Švec a vyvrátil pravidlo, že faulovaný hráč by penaltu kopat neměl – 1:1. Z vyrovnání jsme se neradovali ale dlouho. Bohužel hned za dvě minuty jsme odehráli míč trochu nešťastně na roh, po kterém nastala ve vápně trma vrma a střela jednoho z domácích zasáhla ruku Bednáře. Rozhodčí po chvilce váhaní odpískal penaltu pro domácí, ke které se postavil Plaček, a i když Bača směr penalty vystihl, střela byla dostatečně prudká a umístěná – 2:1. Stejně jako jsme se neradovali dlouho z vyrovnání, se stejně dlouho z vedení neradovali ani domácí. V padesáté osmé minutě šel středem hřiště Martin Rulíšek, ten sice míč ztratil, nicméně nepřestal hrát a získal jej zpět. Následně poslal míč na pravou stranu a sám si naběhl do vápna na centr, který uklidil hlavou do sítě – 2:2. Po této brance už se hrálo prakticky jen na jednu bránu a to na tu domácí. Naši hráči se snažili vstřelit vedoucí branku, ale na střílený centr Lubojackého bohužel těsně nikdo nedosáhl a po chytrém dloubáčku Vaňka za domácí obranu, střílel Vostárek pouze do brankáře. V osmdesáté minutě mohl, tři minuty po svém příchodu na hřiště, překlopit misku vah na naši stranu Gelnar, který pohotově zakončoval po centru z pravé strany, bohužel míč skončil na břevně domácí brány. Poslední šanci měl pět minut před koncem Krpelík, který si do vápna naběhl na střílený centr Vostárka, jenže v rozhodující chvíli mu míč sjel po placírce a skončil vedle. Utkání tak skončilo dělbou bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Jiří Machalla (kapitán): Hať čekal v neděli důležitý zápas o body k záchraně, tentokrát jsme přivítali soupeře z vyšších pater tabulky a to Klimkovice. Prvních deset minut hry nepřineslo žádnou loženou šanci. Za zmínku snad stojí jen tečovaná střela domácího Pieknika, která letěla vysoko nad ochranou síť. Poté se do šancí dostaly oba týmy. Avšak brankáři obou týmu odolávali. První branka padla v 38. min. kdy si na povedený centr Gazdíka krásně naskočil Jakub Kupka a Hať se ujala vedení. Do kabin se šlo za stavu 1:0. Na další branku si fanoušci museli počkat do 54. minuty, kdy se hostující hráč dostal do úniku po pravé straně a byl zastaven až faulujícím brankářem Michálkem. Sudí nařídil penaltu, kterou hosté proměnili. Za pár minut se pokutový kop kopal také na opačné straně, po ruce jednoho z obránců. Míč si vzal domácí útočník David Plaček a rovněž bez větších problémů proměnil. Hati však vedení dlouho nevydrželo. Po špatném rozebrání hráčů v naší šestnátce hosté hlavou srovnali. V následujících minutách už branka nepadla, za zmínku stojí už jen nastřelené břevno domácí branky při závěrečném tlaku soupeře. Hať tak poprvé na jaro doma ztratila body za remízu 2:2. Myslím si že za bod s tímto soupeřem můžeme být rádi.

TJ Klimkovice
Jan Woznica: "O výsledku dnešního utkání rozhodl první poločas, který jsme totálně pros…. , no prospali, když mám být slušný. Jeli jsme do Hatě s určitou pokorou, protože domácí na jaře poctivě sbírají body i se silnými soupeři, ale při největší úctě k domácím, když jsme nevyhráli v Hati, tak nevím, koho chceme porážet. Můžeme si za to ale jen sami! První půle byla z naší strany bez zápalu, bez chuti, bez mezihry a hlavně bez pohybu. Hráli jsme jak v nedělní lize, pěkně do nožky a hlavně se nezpotit. Domácím pak stačí jeden slušný míč do vápna a my prohráváme. O poločase jsme si k tomu důrazně něco řekli a ve druhé půli jsme konečně zlepšili pohyb a začali na soupeře tlačit. Výsledkem bylo vyrovnání, a i když jsme dostali z penalty branku, hráči se nesložili a hned na ni reagovali. Ve zbytku utkání to bylo o tom, jestli dáme nebo nedáme třetí branku. Bohužel se to nepovedlo a my přišli o dva body. Pozitivní je, že se hráči ve druhém poločase kousli, a i když to herně skřípalo, chtěli výhru zvrátit na svou stranu, jenže fotbal se hraje devadesát minut, ne jen čtyřicet pět a celé úsilí je na nic, když máme jen bod, ten je pro nás málo."



Sestavy


TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - V. Štěpán [-] , D. Štverka [-] , V. Machalla [-] , T. Gazdík [-] , V. Mikula [-] , D. Plaček [-] (77. J. Fryštácký [-] ) , A. Pieknik [-] (68. R. Chmelař [-] ) , J. Machalla [-] , T. Plaček [-] , J. Kupka [-]

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - J. Bednář [-] , V. Šot [-] , M. Lubojacký [-] , R. Krpelík [-] - J. Sáblík [-] , R. Švec [-] (77. J. Gelnar [-] ) , J. Vaněk [-] - M. Rulíšek [-] , K. Konečný [-] (71. M. Klemiš [-] ) , D. Vostárek [-]

ŽK: 76. J. Machalla , 80. J. Kupka , 88. J. Fryštácký - 67. R. Krpelík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: OPĚLA Robin - MITURA Michal, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích