1:1
(0:1)
24. J. Rešl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice opět nevyhrály, s Častrovem pouze remizovaly 1:1


Branky


55. L. Bureš - 24. J. Rešl
0

Fotbalisté Košetic si po předešlých 2 prohraných utkáních chtěli napravit reputaci s Častrovem, který se nachází až na chvostu IV. třídy. Utkání bylo v režii domácích, ovšem z branky se radovali pouze jednou, stejně jako hosté. Obě dvě mužstva si odvezla po jednom bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celá první půle byla plná nepřesností, domácím se nedařila kombinace, přesto se dostali do několika šancí. Jednu ze střel domácích zastavilo břevno. Hosté v první půli rovněž nastřelili břevno, po hlavičce z centru. Hosté se ujali vedení ve 24. minutě po chybě domácí obrany, trefil se Rešl.

Do druhé půle nastoupili Košetice s cílem obrátit nepříznivě se vyvíjející utkání. Domácí přitlačili hosty z Častrova před jejich branku a vytvořili si několik příležitostí k vyrovnání. Vyrovnat se podařilo nakonec v 55. minutě Burešovi. Domácí si i nadále udržovali převahu a měli šance, které nedokázali dovést do úspěšného konce. Hosté se k domácí brance v druhé půli skoro nedostali, přesto po rohovém kopu mohli dát branku, ale nastřelili pouze tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha, trenér Košetic B: Jedním slovem tragédie, nedaří se nám dávat branky, nefunguje nám kombinace, nekopávanými balóny se nedokážeme prosadit.




Sestavy


TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Radosta [-] (68. M. Langr [-] ) , J. Bejček [-] , M. Dvořák [-] , Z. Most [-] - O. Šáda [-] , M. Kos [-] , J. Štyx [-] , J. Minařík [-] (47. P. Nováček [-] ) - M. Lhota [-] , L. Bureš [-]

TJ Sokol Častrov
J. Aldorf [-] - M. Marek [-] , M. Votruba [-] , J. Fuxa [-] , M. Fojt [-] - V. Bečka [-] , J. Houška [-] , J. Pomikáček [-] (76. P. Marek [-] ) , L. Lapka [-] - P. Drbal [-] (83. J. Másilko [-] ) , J. Rešl [-]

Hráči zápasu: P. Nováček - J. Rešl .
Místo: Košetice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.