Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři plichtili


Branky


7

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím Jižanům se vyprázdnila marodka, takže trenér Černík mohyl postavit ideální sestavu.

Utkání začali domácí velmi aktivně a hrou v křídelních prostorech s následnými centry dělali problémy hostující obraně. Hosté ze své první akce na branku domácích udeřili a v 6´ brankou Voldána šli do vedení 1:0. Jižané však v 13´ vyrovnali brankou Gažiho Filipa na 1:1. Nadále měli herní převahu ze spoustou střeleckých pokusu a několika brankových příležitostí, ale bez brankového efektu. Vše si vynahradili ve 40´ když po krásné kombinaci šli do vedení 2:1, brankou Kadlčíka Richarda. Dobrý výkon naladil domácí fanoušky, že konečné skóre bude ve prospěch domácích ještě výši.

Bohužel, aktivitu v druhém poločase převzal hostující tým Darkovic a již v 48´ vyrovnal na 2:2 brankou Poštulky. Domácím rychlé ubývaly síly a přibývalo zbytečných ztrát míče. Hbití hráči soupeře to využívali k průnikům v křídelních prostorech, s následnými centry. V těchto chvílích Jižany podržel brankář Tomáš Janoušek. Jináč by počet branek v domácí síti byl větší. Domácí měli jednu šanci Kadlčíkem, ale bez efektu. Proto byli nakonec hráči i fanoušci rádi za získaný bod.

 

 

Radek Plaček (trenér Darkovic): Již v 8. minutě Darkovice otevřely skóre, kdy z levé strany se uvolnil Chotár a zpětnou přihrávkou našel Voldána 0:1. Ve 13 minutě domácí srovnali stav střelou se střední vzdálenosti. I přes řadu šancí hostů, kdy 2x zazvonila branková konstrukce, to byli paradoxně domácí, kteří šli ve 42 minutě do vedení. Druhý poločas opět pokračoval v duchu prvního a Darkovice si vytvářely jednu šanci za druhou, ale proti byl domácí brankář Janoušek. Nakonec se povedlo hostům srovnat díky Poštulkovi, který využil zaváhání obránce a srovnal stav na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu



FK Darkovice
Štěpán Chlappek (brankář): Prvních 20 minut nás tým domácích dobře presovali a my jsme se nedostali k fotbalu jaký chceme hrát. Ujali jsme se sice vedení , ale poté jsme dostali hloupé góly po našich chybách. do poločasu se naše hra mírně zlepšila a mohli jsme i vyrovnat. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že zápas otočíme. Domácí se téměř k ničemu nedostali a my jsme naopak dali gól a mohli jsme i rozhodnout, ale domácí gólman svůj tým podržel.V druhém poločase jsme hráli dobrý fotbal, který chceme hrát každý zápas, jenom škoda, že se nám nepodařilo rozhodnout v náš prospěch.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - M. Prokeš [-] , F. Zima [-] (84. D. Kadlčík [-] ) , M. Konečný [-] , M. Mecner [-] (34. M. Šimko [-] ) - P. Strempek [-] , R. Kadlčík [-] , M. Gaži [-] (63. D. Vidlička [-] ) , J. Němec [-] - M. Miškařík [-] (76. Z. Malošík [-] ) , F. Gaži [-] -

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - P. Vyletělek [-] , D. Novák [-] , J. Adámek [-] (77. M. Hajdik [-] ) , J. Timel [-] , T. Miketa [-] - P. Vyletělek [-] , J. Voldán [-] , N. Chotár [-] (87. D. Kurek [-] ) , M. Burý [-] - L. Poštulka [-] -

Počet diváků: 85. Rozhodčí: BARTEK Libor - MITURA Michal, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích