M. Koval 34.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané vykradli Bohuslavice


Branky


34. M. Koval - 28. R. Kadlčík , 87. F. Zima
9

Na vedoucí branku Jižanů Bohuslavice reagovaly hned vzápětí. Rozhodující trefu si Jižané schovaly na 87. minutu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Marek Kubiš (hráč): V zápase jsme byli určitě lepší než soupeř. První poločas byl vyrovnaný a hosté nás po jedné chybě potrestali. Naštěstí jsme rychle vyrovnali a zase pomýšleli na výhru. Druhý poločas jsme byli dominantnější a soupeře jsme skoro k ničemu nepustili. Bohužel jsme neproměnili několik tutovek a dopadlo to tak, že soupeř ke konci zápasu využil jeden brejk a udělal to, co jsme my nebyli schopní zvládnout za celý druhý poločas.

FC Ostrava-Jih
web hostů:: Tým Jižanu zmítán neočekávaně velkou marodkou, nominoval na utkání tři dorostence. Šlachtovského, Ražného a Kadlčíka Denise, kteří měli v nohou již dopolední utkání v Rýmařově. Přesto se svého úkolu zhostili velmi dobře a měli nemalou zásluhu na vítězství. Mužstvo z jihu podalo dobrý, obětavý a bojovný výkon, který vyústil v zisk tři bodu. O vítězství rozhodl v 87´ Filip Zima, v každém utkání neutuchající a obětavý bojovník. Blahopřejeme a věříme, že doma tento výsledek zopakuji.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Gross [-] - - M. Kubiš [-] , J. Janoš [-] (57. T. Chovanec [-] ) , T. Štefek [-] (65. J. Baránek [-] ) , M. Spruch [-] , A. Baránek [-] (85. P. Cigán [-] ) , F. Hrubý [-] , M. Juchelka [-] , R. Dihel [-] (78. J. Vitásek [-] ) , M. Strýček [-] , M. Koval [-]

FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - F. Zima [-] , Z. Malošík [-] (49. M. Šimko [-] ) , M. Konečný [-] - E. Ražný [-] (64. M. Kubačák [-] ) , P. Strempek [-] , R. Kadlčík [-] , M. Miškařík [-] (81. D. Kadlčík [-] ) , M. Mecner [-] - M. Gaži [-] - M. Šlachtovský [-] (60. M. Prokeš [-] )

ŽK: 56. M. Miškařík , 66. M. Šimko .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Dytková Šárka - JURYGÁČEK René, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů