0:1
(0:1)
13. V. Šot
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polom doma nestačila na Klimkovice


Branky


13. V. Šot
9

V krásném sobotním odpoledni zavítali naši muži k utkání do nedaleké Velké Polomi. O náboj zápasu bylo postaráno, vzhledem k tomu, že domácí byli dvě místa před naším mužstvem a měli o dva body více. Případná výhra by nás tak posunula před Polom a minimálně do neděle na čtvrté místo v tabulce. Navíc naši hráči chtěli Polomi oplatit domácí porážku z podzimu. Po vítězství nad Chuchelnou jelo mužstvo do Polomi opět nekompletní. Kvůli pracovním povinnostem chyběli Sáblík a Komár, zraněný Gelnar a mimo z nejrůznějších důvodů byli také Knopp, Sikora a Teichmann. Pozitivem tak aspoň bylo, že aspoň na lavičce se už objevil po dlouhém zranění Kuba Jonek, u kterého ještě nějakou dobu ale potrvá než se podívá na hřiště, byť už se lehce zapojuje v tréninku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání se nesl zcela v režii Klimkovic, které patrně domácí svou úvodní aktivitou hodně zaskočili. Už ve druhé minutě byla zblokována Švecova střela na roh, po kterém míč propadl na zadní tyči na volného Vostárka, tomu bohužel míč špatně skočil a David jej poslal nad. V osmé minutě byl na polovině faulovaný Chobot, Borgosz si všiml, že brankář Kozelský je daleko z brány a z poloviny krásně poslal míč přes něj do brány. Bohužel rozhodčí branku neuznal, protože se rozehrálo o něco dál, než byl faul. Ve dvanácté minutě se za hranici šestnáctky opřel do odraženého míče Vaněk a jeho střelu mířící do sítě srazil poslední hráč na roh. Z něj už konečně udeřilo, když se míč snesl na hlavu Vládi Šota a za pomoci tyče skončil míč v bráně - 0:1. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale všechny míče posílali na vysokého domácího útočníka, kterého naše defenzíva pohlídala a tak byl míč převážně na našich kopačkách a na polovině Polomi. Ve dvacáté druhé minutě byl k vidění další pěkný okamžik. Do skákavého odraženého míče se opřel z pětadvaceti metrů Vaněk a jeho pumelici, rovněž krásným zákrokem, vyrazil Kozelský. Ten za deset minut vyrazil i Vostárkovu střelu a po centru Rulíška, zakončoval na přední tyči Švec těsně vedle. První poločas tak skončil našim vedením.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili zase aktivně a míč drželi na svých kopačkách. V padesáté první minutě si ve vápně zpracoval míč Chobot a z otočky jej poslal nad bránu. Podobně dopadl o chvíli později i Borgosz, když se levačkou opřel do skákavého míče. V padesáté šesté minutě měl na noze gól Vostárek, tomu míč ideálně skočil na penaltě, bohužel jej v obrovské šanci poslal pouze do brankáře. A tak mohlo nečekaně udeřit na druhé straně, když si na rohový kop naskočil domácí Stadtherr a hlavou jej poslal těsně vedle. Za dalších pět minut později prošel po levé straně do vápna Vaněk, přihrál pod sebe, bohužel Švec míč do sítě neprocpal. V sedmdesáté minutě dostal míč za obranu Vostárek, který sice přehodil vybíhajícího Kozelského, bohužel míč skončil na horní síti. Za deset minut se do obdobné pozice dostal i Rulíšek, ale ten poslal míč pro změnu vedle. V závěrečných minutách se domácím hnali za vyrovnáním a do vápna Klimkovic letělo spoustu dlouhých míčů, se kterými si ale dobře pracující defenzíva, v čele s brankářem Bačou, poradila a tak si Klimkovice vezou z Polomi všechny tři body.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Polom
Lukáš Kozelský (brankář): Do zápasu jsme šli s jasným cílem konečně naplno bodovat. Bohužel výkon na hřišti tomu neodpovídal. Nedařilo se nám dopředu nic vymyslet. Klimkovice byly fotbalovější. Inkasovali jsme že standardní situace. Druhý poločas jsme se lehce zlepšili, ale ani tak se nám nepodařilo nic vymyslet a alespoň srovnat. Je potřeba zvednout hlavu začít více bojovat a urvat body v Hati. Dlužíme to hlavně našim skvělým fanouškům.

TJ Klimkovice
Komentář trenéra Jana Woznicy: "Zasloužené vítězství, jednoznačně. Celý zápas jsme byli lepší. Jeli jsme pro tři body a ty máme. Fyzicky to bylo náročné utkání a Polom nám nedala nic zadarmo. S výsledkem a ve většině utkání i s předvedenou hrou relativně spokojenost, jen mě štve naše neproměňování šancí. Místo toho, aby to bylo v sedmdesáté minutě 0:4 a my se zápasem bavili, tak se do konce strachujeme, jestli tam soupeři něco náhodou nespadne. Teď nás čekají tři utkání doma, z toho dvakrát s prvními dvěma celky, tak doufám, že nasbíráme co nejvíc bodů a že nám přijdou diváci pomoct."



Sestavy


TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - J. Němec [-] , J. Stadtherr [-] (58. J. Pyšno [-] ) , F. Hyrdel [-] , J. Sztefek [-] , M. Mučka [-] (82. J. Tománek [-] ) , J. Chudoba [-] (43. R. Zděblo [-] ) , J. Coufal [-] (46. J. Stadtherr [-] ) , P. Sztefek [-] , M. Novák [-] , R. Šmída [-]

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - V. Šot [-] , J. Bednář [-] , R. Krpelík [-] , M. Lubojacký [-] - J. Vaněk [-] , V. Borgosz [-] , A. Chobot [-] (88. V. Strnka [-] ) - R. Švec [-] , D. Vostárek [-] (76. K. Konečný [-] ) , M. Rulíšek [-]

ŽK: 30. M. Novák , 83. R. Šmída - 30. M. Rulíšek , 40. V. Borgosz , 42. R. Krpelík , 81. A. Chobot , 83. M. Lubojacký .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - ŠIMÍK Martin, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích