3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov "B" vyhrál a opět není poslední


Branky


0

Na podzim neměl Žirov "B" ani bod. Nyní, v jarní části soutěže, dokázal posbírat 5 bodů a další 3 body si připsal po výhře nad Plačkovem. Zápas se lépe vyvíjel pro domácí, když 1. poločas vyhráli 2:0 a v 2. části hry zvýšil svou druhou trefou Radek Šanda na 3:0. Hosté zápas dramatizovali. V rozmezí 4 minut dokázali vstřelit 2 góly, ovšem další přidat nedokázali. Všechny 3 body tedy zůstávají na straně domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do zápasu vlétli hodně aktivně, diky čemuž vyhráli jednoznačeně i první poločas. V druhém poločasu pak došli domácím síly. I přesto ale dokázali bojovat až do konec a těžce vydřené body si nakonec odnesli všechny. U domácích vyčníval již téměř šedesátiletý Kubát, který dokázal podpořit aktivního Šandu.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov B
Jiří Nacházel, trenér Žirova: S výsledek jsem maximálně spokojen. I když druhý poločas jsme vyloženě bránili výsledek. Znatelně nám pomohl perfektní výkon Šandy.

TJ Sokol Plačkov B
Milan Němec, trenér Plačkova: Začátek zápasu nám vůbec nevyšel. První poločas jsme se vůbec nemohli dostat do tempa a Žirov byl daleko lepší. Po změně stran jsme se sice zlepšili, ale i tak jsme dohužel nedosáhli ani na bod.



Sestavy


TJ Střepina Žirov B
Z. Zrutský [-] - J. Skala [-] , P. Bratrů [-] , J. Doležal [-] (50. V. Dědic [-] ) , P. Křivan [-] - P. Jonáš [-] (65. T. Hlavička [-] ) , M. Staněk [-] (80. P. Rous [-] ) , Z. Červený [-] , J. Nacházel [-] (85. J. Bína [-] ) - J. Kubát [-] , R. Šanda [-]

TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - P. Svatoš [-] , V. Němec [-] , Z. Svatoš [-] , V. Krejčí [-] - M. Kotlík [-] , O. Svoboda [-] , F. Jaroš [-] (57. T. Vrána [-] ) , J. Trnka [-] - J. Kašpar [-] , M. Schoula [-]

Hráči zápasu: R. Šanda .
Místo: Žirov. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.