Hať těsně porazila Darkovice


Branky


80. L. Cigan
1

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Jiří Machalla (kapitán): Hať v derby úspěšnější V úterní dohrávce na sebe narazili dva odvěcí rivalové z Hati a Darkovic. Situace byla ještě umocněna postavením v tabulce, ve které jsou oba celky namočeny v boji o záchranu. Začátek zápasu odpovídal tomu, jak je toto utkání důležité pro obě družiny. Počáteční převahu měli hosté, avšak Hať se také do svých šancí dostávala. Darkovice hrozili hlouhými balny na Tannenbergra. Do největší příležitosti se dostal hostující Vyletělek těsně před poločasem, který si seběhl na nabídku spoluhráče do pokutového území. Nepovedenou střelou však branku neohrozil. Po poločase se obě mužstva osmělili, do větších šancí se spíše dostávali hosté. Famózní Michálek v bráně však nedovolil soupeři skórovat. Komplikace pro Hať nastala, když se při obraném zákroku zranil domácí stoper Pěknik. V 70 minutě jej nahradil Štverka. V 80 minutě Hať zahrávala roh, ke kterému se postavil David Plaček. Míč naservíroval na navrátilce v Haťské sestavě Lukáše Cigána a ten pohodlně hlavou zavěsil. Darkovice se v závěru snažili nakopávat dlouhé balóny na vysokého Nováka. Ten se dostal do velké šance, míč však poslal o pár centimetrů vedle levé tyče Michálka. Nutno říct, že derby moc pohledný fotbal nepřineslo. Domácí byli nakonec šťastnější a připsali si 3 důležité body k setrvání v soutěži.




Počet diváků: 180. Rozhodčí: TVARDEK Erik - ŠIMÍK Martin, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 3
Rozhodčí - TVARDEK Erik: 10 - Derby zvládnul s přehledem
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 6 - Je to suché a tvrdé
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sokol Hať: 6
Výkon hostů - FK Darkovice: 5
Hráč utkání - domácí: Tomáš Plaček
Hráč utkání - hosté: Pavel Vyletělek
Hodnocení hráčů - domácí: Lukáš Michálek - 10, Lukáš Cigan - 10, Jakub Kupka - 7, Tomáš Plaček - 10, Jiří Machalla - 8, Adam Heglas - 5, Adam Pieknik - 8, David Plaček - 1, Radek Chmelař - 5, Vojtěch Mikula - 6, Jan Fryštácký - 6, Tomáš Gazdík - 10, Dalibor Štverka - 7, Vojtěch Machalla - 8,