3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Cerekev protrhla střelecký půst a porazila "béčko" Obrataně.


Branky


56. K. Zíka , 60. M. Gapko , 77. K. Zíka
0

Domácí mužstvo po čtyřech a půl hodinách konečně skórovalo. Na svém hřišti nakonec Nová Cerekev rozdílem třídy porazilo obrataňskou rezervu a v tabulce ji přeskočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Cerekev měla od samého počátku znatelnou herní převahu, především zásluhou Gabka ovládala střed hřiště a brzy přicházely vyložené šance. Domácí fotbalisté ale v mnoha situacích dokázali, že koncovka je dlouhodobě jejich největší bolestí. Dvakrát nedokázali propasírovat míč do již opuštěné klece, nesčetněkrát je pak vychytal hostující gólman Podsklan.

Hosté v první pětačtyřicetiminutovce mohli trestat, ve dvou velmi zajímavých šancích ale Vaněčka nepřekonali a po změně stran se jejich hráz již protrhla. Podsklan sice nejprve fantasticky vyrazil Gabkovu střelu z bezprostřední blízkosti, následný roh Sochora staršího se ale snesl na hlavu kapitána Zíky a ten nezadržitelně skóroval.

Obrataňští mohli odpovědět nepříliš prudkou, ale skrytou střelou, kterou Vaněček vytěsnil nad břevno a na druhé straně bylo po hodině hry rozhodnuto. Gabko po individuální akci a chytrém zakončení zvýšil na 2:0 a otázkou už jen zůstávalo, kolik branek ještě Cerekvičtí vstřelí.

Dalších několik příležítostí ale opět neproměnili, zatímco na druhé straně málem hosté zdramatizovali zápas dalekonosnou ranou, jež se k Vaněčkově překvapení snesla na břevno. Konečnou podobu pak výsledku dal znovu Zíka, který po další Sochorově standardce využil zaváhání jinak skvělého obrataňského brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Luboš Opic, trenér Nové Cerekve: Hráli jsme dobře, ale zase jsme nedávali góly. Šancí jsme měli na osm branek.

SK Obrataň B
Aleš Pařil, kapitán Obrataně B: Špatný, špatný...katastrofa. Víc k tomu nemám.



Sestavy


TJ Nová Cerekev
P. Vaněček [-] - P. Beneš [-] , M. Sochor st. [-] , M. Amcha [-] , J. Šípek [-] (46. J. Kolář [-] ) - M. Sochor ml. [-] , M. Gapko [-] , K. Zíka [-] , T. Pavlík [-] (57. J. Seeman [-] ) - V. Větrovec [-] , R. Gnojek [-]

SK Obrataň B
P. Podsklan [-] - A. Pařil [-] , T. Cudlín [-] (29. F. Vilímek [-] ) , M. Plášil [-] (29. T. Lhotský [-] ) , D. Mašát [-] - P. Kudrnáč [-] , L. Polanecký [-] , F. Jílek [-] , Z. Hrobský [-] - M. Bezděk [-] , M. Vlach [-]

Hráči zápasu: K. Zíka - P. Podsklan .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.