Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec získal důležité tři body


Branky


6. J. Pola , 36. J. Pola , 40. J. Pola , 45. M. Lichý , 50. M. Lichý , 79. T. Krejsa , 86. J. Kvasnička - 23. D. Lhoťan , 89. D. Čevela
12

Fotbalisté Hradce nad Moravicí přivítali na svém hřišti Sokol Chomýž. Domácí potvrdili roli papírového faviorita a v utkání s přehledem zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pola vsítil hattrick během čtyřiceti minut

Po chvilkovém úvodním oťukávání se v 5. minutě vydal k úniku po levé straně Norbert Lichý, po zemi přihrál míč k zcela volnému bratrovi Matyášovi, jenže ten se do prázdné brány netrefil. Míč však doběhl u brankové čáry a z pravé strany poslal balón opět do šestnáctky, kde stál Jaroslav Pola a ten se již nemýlil. Z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě. 1:0. V 9. minutě mohlo být vyrovnáno, kdy se na domácí bránu zcela sám řídil útočník hostů, jenže jeho šanci na poslední chvíli uhasil čistým skluzem Lukáš Petřík. Pak byl k vidění docela nudný fotbal uprostřed hracího pole s velkým množstvím nepřesných přihrávek, který ukončila střela Norberta Lichého z 30 metrů a balón těsně minul bránu. To se psala 18. minuta a o minutu později se zaskvěl chomýžský brankář, který bravurně vyrazil tvrdou střelu Richarda Lichého z 20 metrů. Ve 22. minutě však hosté vyrovnali, kdy si na dlouhý nákop za domácí obranu naběhl Dominik Lhoťan a okamžitou dalekonosnou střelou překvapil hradeckého gólmana Václava Sýkoru. 1:1. Ve 24 minutě se zastřeloval Jaroslav Pola z Hradce nad Moravicí, který po nádherném centru přehlavičkoval z 5 metrů bránu soupeře. O 4 minuty později se opět Pola vyskytl zcela sám před hostující bránou, ale jeho pokus vychytal Josef Cocher. V 36. minutě však Pola už rozvlnil síť podruhé, kdy si naběhl na centr Tomáše Manderly a nádhernou střelou nastartoval své mužstvo k vítězství. O 3 minuty později završil svůj skvělý výkon v prvním poločase, kdy po vysunutí Tomášem Mocem šel zcela sám na brankáře Chomýže a nedal mu šanci. Završil tak čistý hattrick a zvýšil na 3:1. Minutu před koncem poločasu využil zaváhání chomýžské obrany Matyáš Lichý a po svém samostatném úniku upravil stav na 4:1.

 

Krasojízda Hradce pokračovala

Do druhého poločasu lépe vstoupilo hostující mužstvo, ale nebezpečnou střelu vyrazil pozorný Václav Sýkora na roh. 50. minuta a změna stavu na 5:1. Na roh Norberta Lichého si totiž naběhl zezadu Richard Lichý, hlavičkou vrátil míč do skrumáže před bránu, kde se nejlépe zorientoval Matyáš Lichý a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V 60. minutě utekl po levé straně Matyáš Lichý, jeho centr našel zcela osamoceného Jaroslava Polu, jenže ten už svůj brankostroj nenavýšil. Z 5 metrů napálil míč do stojícího překvapeného brankáře. O deset minut později ojediněle zahrozili i hosté, kteří v té době byli pod silným tlakem domácích borců, jenže svůj pokus neproměnili. Naopak se z další branky v chomýžské síti mohli postupně radovat Matyáš Lichý, Tomáš Moc, Radek Holuša a střídající Tomáš Hebelka. V 77. minutě další střídající hráč Jakub Kvasnička vybojoval skoro ztracený míč, načechral míč od brankové lajny na pětku, kde stál Radek Holuša a ten hlavičkou navýšil skóre na 6:1. V 85. minutě nádhernou uličkou vysunul Tomáš Hebelka hradeckého plejera Tomáše Krejsu, se kterým zcela sami šli z půli hřiště i Tomáš Moc a Jakub Kvasnička, no a posledně jmenovaný po přihrávce Krejsy zvýšil na 7:1. Poslední slovo však měli hosté z Chomýže, kdy po rohu a nedorozumění domácí obrany kosmeticky upravil výsledek na 7:2 chomýžský David Čevela.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí mužstva): Úvod utkání byl velmi nervózní, potřebovali jsme zvítězit, každý z nás tuto tíhu na sobě cítil a uklidnil nás až první gól v síti soupeře. Hráči Chomýže ještě v prvním poločase chvílemi kousali, ale postupem času byli zcela odevzdaní a my jsme v poklidu dokráčeli k první jarní domácí výhře. Z naší strany padly v zápase velmi pěkné branky a k vidění bylo i neskutečné množství dalších šancí, takže se divákům musel výkon líbit. Doufám, že i nadále navážeme na úspěšnou vlnu vítězství a naše zlepšená forma a brankostroj se prokáže i v následujícím bruntálském zápase. Opět chci ocenit fantastické hradecké fanoušky a diváky za podporu a byl bych rád, kdyby s námi příští týden v neděli cestovali autobusem do Bruntálu.




Sestavy


TJ Hradec n/M
V. Sýkora [-] - J. Pola [-] (70. J. Kvasnička [-] ) , T. Manderla [-] (65. M. Šimeček [-] ) , R. Lichý [-] , R. Holuša [-] , M. Škrobánek [-] (46. T. Wiweger [-] ) , N. Lichý [-] (62. T. Hebelka [-] ) , L. Petřík [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] (78. T. Krejsa [-] ) , D. Škvára [-]

TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - D. Lhoťan [-] , T. Grosman [-] (41. J. Klement [-] ) , L. Klement [-] (56. J. Vasiliadis [-] ) , T. Klement [-] , J. Schindler [-] , L. Juroška [-] (46. D. Zeman [-] ) , D. Čevela [-] , A. Baczke [-] (76. J. Láryš [-] ) , V. Čandas [-] , J. Urban [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - SEIPEL Jiří, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza