5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves nastřílela Košeticím B "bůra" za 45 minut.


Branky


48. R. Fous , 60. T. Průcha , 70. D. Fanta , 87. P. Hečska , 89. D. Brada
0

Hráči Horní Vsi si spravili chuť po nečekané prohře s Častrovem a díky zlepené hře v 2. poločasu jasně porazili Košetice B. Smršť branek odstartoval ve 47. minutě Fous a nakonec košetický brankář Duffek lovil míč se sítě celkem pětkrát. Hosté doplatili na to, že jejich A- tým hrál své utkání v I.B třídě ve stejný den i čas, a tak rezerva Košetic nemohla být doplněna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních 20 minut patřilo Horní Vsi, kdy svého soupeře "zasypali" 6 střelami. Poté se hra vyrovnala a první dějství skončilo bez branek. Vstup do druhé půle patřil opět Horní Vsi a tentokrát byl podpořen i brankou, která byla nakonec vítězná. Domácí kombinační hrou svého soupeře z Košetic přehrávali a stříleli další branky. Košetice B se po třetí brance psychicky položily a utkání se již pouze dohrávalo. Zápas skončil jasným vítězstvím Horní Vsi v poměru 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Ves
Pavel Hečska, předseda Horní Vsí: První dějství bylo vyrovnané, nastřelili jsme tyčku a jinak brankáři dominovali. V druhém poločasu jsme se zlepšili a díky kombinační hře jsme zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha, trenér Košetic B: Doplatili jsme na to, že náš A- tým hrál současně s námi. Nebyli jsme v nejsilnější sestavě.



Sestavy


SK Horní Ves
J. Zadák [-] - V. Řepka [-] , J. Bělohlávek [-] , I. Glejtek [-] , T. Kubů [-] - T. Pinkas [-] (75. P. Hečska [-] ) , T. Průcha [-] , D. Brada [-] , M. Brada [-] - D. Fanta [-] , R. Fous [-] (52. R. Makovička [-] )

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - M. Dvořák [-] , T. Bejček [-] , P. Strakay [-] , J. Minařík [-] - M. Čermák [-] , Z. Most [-] , L. Bureš [-] , P. Machovec [-] - M. Langr [-] , O. Šáda [-]

ŽK: 5. D. Brada , 10. I. Glejtek , 86. T. Průcha - 42. L. Bureš .
Hráči zápasu: D. Brada , M. Brada , T. Průcha - M. Langr .
Místo: Horní Ves. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.