2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachraňující se Albrechtice padly ve Štěpánkovicích


Branky


13

Domácí po vítězství nad Albrechticemi stále živí postupové naděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka padla ke konci poločasu

První střelu v utkání zaznamenal hostující Juchelka, když střílel mimo. Podobně nepřesný byl i albrechtický kapitán Pavlíček. Po čtvrthodině hry přišla i první šance Štěpánkovic, když Smažík našel Kožušníka, jehož nebezpečný centr musel odvrátit na roh obránce. Na druhé straně se prokličkoval do vápna Kuřec, v dobré pozici se už chystal k zakončení, ale v klíčovém okamžiku mu míč odstřelil Jurček. Do dvou šancí se dostal Grigarčík, nejdříve se mu zakončení vůbec nevyvedlo a následně jeho střelu zablokoval obránce. V 30. minutě se snášel přímý kop hostů z dálky přímo do brány, Tomíček vyrazil. V následném brejku se snažil najít Grigarčík D. Harazima, jenže brankář byl úspěšnější a míč odvrátil do bezpečí. Pak J. Tomíček našel dlouhým nákopem Dluhoše, ten posunul na Gargoše, jenž z otočky ve vápně pálil nad. V 35. minutě vytáhl dobrý zákrok M. Tomíček po hlavičce Kuřce, která směřovala pod břevno. Po štěpánkovickém rohu se dostali hosté do brejku, Grygarčík byl v souboji jeden na jednoho proti Šupákovi úspěšnější a protiútok zachránil. Následně měl dvě šance Gargoš, nejdříve jej vychytal brankář a dorážku zablokoval obránce. V 39. minutě zahrávali domácí roh, hosté odvrátili na půlku ke Grygarčíkovi, který balón poslal zpátky, za míčem vybíhal brankář Darda, jenže D. Harazim byl u balónu dřív a hlavou získal pro svůj tým vedení – 1:0. 

Rychlá druhá trefa rozhodla

Na začátku druhé půle se nedohodl albrechtický brankář se svým obráncem, míč získal Grigarčík, přihrál Gargošovi, toho ale Darda vychytal. Darda byl proti Gargošovi úspěšnější i v další situaci, kdy musel vyběhnout až před pokutové území. V 56. minutě se dostal Šupák přes J. Tomíčka do vápna, přihrál Pavlíčkovi, který střílel mimo. V 58. minutě nedosáhl Darda na centr Lišky a hlavičku Grigarčíka vyrazil obránce na roh. Minutu později přihrál Smažík ve vápně Grigarčíkovi, který křižnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Hostující Juchelka se pak snažil překvapit M. Tomíčka, když místo centru střílel k první tyči, Tomíček vyrazil na roh. V 71. minutě nastřelil střídající P. Benek na malém vápně jen obránce. Špatně vyřešil situaci také D. Harazim, když místo volných spoluhráčů našel svým centrem jen brankáře. Do konce zápasu ještě hlavičkoval nepřesně Lukovics a před P. Benkem dobře zasáhl brankář. 



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (82. J. Machala [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] (79. M. Lukovics [-] ) , J. Dluhoš [-] (69. P. Benek [-] ) , D. Kožušník [-] , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , M. Gargoš [-] , L. Jurček [-]

FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - T. Fiebrich [-] (77. L. Pospíšil [-] ) , M. Šupák [-] (60. M. Hricko [-] ) , J. Juchelka [-] , R. Pavlíček [-] , M. Kuřec [-] , V. Charalambidis [-] , J. Kropáč [-] , L. Slaný [-] , O. Červinka [-] , P. Táborský [-]

ŽK: 43. L. Jurček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - BERAN Jan, FANC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Albrechtice sice v minulém kole ukázaly sílu, ale na Štěpánkovice, které hrají doma to stačit nebude. Tip 1