Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice se vítězstvím dotáhly na čelo


Branky


15

Jako jasný favorit vstupovaly Žimrovice do duelu s Horním Benešovem. V utkání je poháněla motivace dotáhnout se na vedoucí Suché Lazce, což se nakonec povedlo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostí byla znát od začátku zápasu

První poločas byli hosté kombinačně lepší. Hned v úvodu se do šance dostal Lukáš Škrobánek, ale z 5 metrů přestřelil. Další šanci zahodil Petr Martinák, který nedokázal prostřelit gólmana. Ve 37. minutě domácí Mecner fauloval unikajícího Lukáše Škrobánka a dostal červenou kartu. Následně se Lukáš Škrobánek trefil k tyči. Domácí vzápětí mohli vyrovnat, ale trefili jen břevno. Před koncem poločasu, konkrétně ve 44.minutě, po centru z pravé strany se k míči dostal Dominik Machura a nadvakrát dostal míč do brány. 

Benešov srovnal, ale hosté si závěr pohlídali

Úvod druhé půle patřil jednoznačně domácím, kteří hosty za svou pasivitu trestali. Nejprve se 58. minutě prosadil z dorážky Slíva a následně v 61.minutě vyrovnal střelou k tyči Motl. V 67.minutě to však byli opět hosté kdo udeřil a zlomil zápas zpět na stranu hostí. Dominik Machura se trefil k tyči z 8 metrů. Poslední branku vstřelil  v 85.minutě Martin Rusňák a vítězství hostů bylo na světě.



Sestavy


TJ Horní Benešov
P. Ondrusz [-] - J. Podaný [-] , D. Slíva [-] - P. Motl [-] , J. Dankovič [-] , J. Mašlík [-] , J. Mecner [-] , P. Krupa [-] , J. Žižka [-] , P. Zahradník [-] , D. Salát [-] (46. M. Slíva [-] )

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - M. Hopp [-] , D. Kuděla [-] , J. Hertel [-] , D. Martinák [-] - M. Režnar [-] , D. Hertel [-] (90. A. Biel [-] ) , J. Černý [-] (41. D. Wiweger [-] ) , D. Machura [-] - P. Martinák [-] (87. M. Hendrych [-] ) , L. Škrobánek [-] (46. M. Rusňák [-] )

ŽK: 42. J. Žižka , 74. P. Motl . ČK: 36. J. Mecner .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: GLOMB Vojtěch - TABÁŠEK Kamil, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Zpravodaj, Fotograf, Hráč - TJ Sokol Zlatníky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů