3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Častrov porazil Horní Ves a není už poslední


Branky


0

Další překvapení v zápasech IV. třídy. Poslední Častrov se "vyšlápnul" na čtvrtou Horní Ves. teprve druhé vítězství domácích znamená posun na předposlední pozici. "Černého Petra" ma zpátky rezerva Žirova. V zápase byl Častrov lepším týmem a výsledek 3:0 je zasloužený. Skvělý tah se povedl trenérovi Častrova, Janu Lepeškovi. V 56. minutě totiž poslal do hry útočníka Karase, který vstřelil v 60. minutě vítězný gól. Další dvě branky padly z pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl viděn vyrovnaný souboj s šancemi na obou stranách. Druhou začali domácí lépe. Střídající Karas předvedl důraz ve vápně a poslal domácí do vedení. Hosté tento vývoj zaskočil, otevřeli hru a tím umožnili domácím hru na rychlé brejky. Předvedli hned tři brejkové situace a všechny volali po pokutových kopech za fauly obránců. Rozhodčí Píšan dvě penalty nařídil. Domácí tyto šance s přehledem proměnili a zajistili si první jarní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Častrov
Jan Lepeška, trenér Častrova: Kluci předvedli slušný výkon již v minulém kole, ale zradila je přesnost v koncovce. Dnes podali kvalitní výkon, bojovali jako tým, šance co si vytvořili proměnili a myslím, že po zásluze vyhráli.

SK Horní Ves
Pavel Hečska, vedoucí Horní Vsi: Nenám co k tomu říct. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Častrov
J. Aldorf [-] - J. Fuxa [-] , M. Marek [-] , M. Votruba [-] , M. Fojt [-] (56. J. Másilko [-] ) - L. Lapka [-] (65. J. Pomikáček [-] ) , J. Houška [-] , V. Bečka [-] (82. J. Málek [-] ) , P. Lapka [-] - J. Rešl [-] (73. P. Marek [-] ) , P. Drbal [-] (56. A. Karas [-] )

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - T. Kubů [-] , M. Skokan [-] , J. Bělohlávek [-] , V. Řepka [-] - T. Pinkas [-] , M. Brada [-] (24. . Pinkas [-] ) , R. Makovička [-] , L. Červený [-] - I. Glejtek [-] , D. Fanta [-]

ŽK: 18. M. Fojt , 77. P. Lapka - 53. V. Řepka , 59. M. Skokan , 64. I. Glejtek , 90. T. Kubů .
Hráči zápasu: P. Lapka - J. Zadák .
Místo: Častrov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.