2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel skončil lépe pro domácí


Branky


14

Duel dvou soupeřů z horní poloviny tabulky sliboval vyrovnané utkání. Oba celky totiž na jaře stíhají vedoucí Suché Lazce a každý bod tak byl více než cenný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, gól však na straně domácích

Hrálo se zajímavé utkání, kdy šance měly obě mužstva. Tu první zahodil Petr Martinák, kdy střílel z 15 metrů těsně vedle. Ve 20. minutě postupoval hostující hráč sám na gólmana domácích, ale nedokázal jej prostřelit. Ve 32. minutě zahrával Lukáš Škrobánek přímý kop z 20 metrů a trefil přesně k tyči 1:0. Těsně před poločasem nedokázal Lukáš Škrobánek ze tří metrů trefit bránu.

Druhý poločas v režii hostí, avšak na body to nestačilo

Druhý poločas začali aktivně hosté, ale střelecké pokusy končily mimo bránu. V 62. minutě předvedli domácí pěknou kombinaci a na jejím konci byl David Hertel a trefil se přesně - 2:0. O chvíli později si šanci vypracovali hosté, míč jen proletěl podél brankové čáry do zamezí. V 69. minutě po chybě obrany domácích se k míči dostal Vladan Bartošek a trefil přesně k tyči 2:1. V 77. minutě trefil Sznapka břevno. Chvíli na to zahodil šanci domácí Daniel Wiweger. Pět minut před koncem postupoval Dominik Klinger sám na gólmana domácích, který jeho střelu vyrazil.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž: Bylo to vyrovnané, utkání se šancemi na obou stranách. Utkali jsme se s na jaře asi nejlepším mužstvem a na vyložené šance to bylo vyrovnané. My je proměnili, soupeř nikoliv a proto jsme nakonec byli šťastnějším mužstvem.

TJ Slavia Malé Hoštice
Jakub Sznapka: V prvních 20 minutách byl zápas vyrovnaný se šancemi na obou stranách,od 25.minuty nám chyběl pohyb,přizpůsobili jsme se hře soupeře a právem jsme inkasovali. V druhém poločase jsme zlepšili pohyb a byli jsme lepším týmem. Bohužel jsme nešťastně inkasovali,což nás nakoplo ještě k lepšímu výkonu. Z nenápadné šance jsme snížili na 2:1. Poté jsme však neproměnili obrovské šance, a tím se nám nepovedlo zápas zvrátit, což byla velká škoda. Úplný závěr zápasu už připomínal spíše parodii na fotbal. Remíza by byla asi spravedlnější, ale zápas jsme si prohráli sami.



Sestavy


TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - O. Černý [-] , M. Hopp [-] , D. Kuděla [-] , J. Hertel [-] - D. Hertel [-] (83. M. Rusňák [-] ) , D. Wiweger [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (70. A. Biel [-] ) - L. Škrobánek [-] , P. Martinák [-] (66. D. Machura [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kašný [-] , P. Stříbrný [-] (70. M. Slíž [-] ) , R. Staníček [-] , J. Chřibek [-] , M. Elek [-] (64. V. Bartošek [-] ) , J. Sznapka [-] , D. Klinger [-] , E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , M. Kara [-]

ŽK: 21. J. Černý , 43. D. Hertel , 92. O. Černý - 43. D. Klinger , 52. P. Stříbrný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLANÝ Jan - LAŠTUVKA Petr, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů