2:2
(1:1)
18. D. Benek
50. D. Benek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice ztratily body v Zlatníkách a jsou druhé


Branky


35. O. Kořínek , 82. J. Kavan - 18. D. Benek , 50. D. Benek (p.)
12

Velmi nepředvídatelné utkání se hrálo ve Zlatníkách, kde byli domácí mírným outsiderem, nicméně domácí prostředí, tentokrát udělalo své a Štěpánkovice si 3 body neodvezly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil plichtou

Nepříliš pohledný zápas se odehrál v neděli dopoledne ve Zlatníkách, kde domácí remizovali se Štěpánkovicemi 2:2. 

Hosté zpočátku utkání drželi míč, ale do první šance se dostal zlatnický Chmel, s jehož nepříliš razantní střelou neměl Tomíček problém. Domácí se pak dostali k dvěma rohům, z kterých ale ohrožení branky nepřišlo. První šanci Štěpánkovic měl po centru D. Harazim D. Benek, hlavou mířil nad branku. Náladu si Benek spravil o chvíli později. Po standardce si našel odražený míč a poslal ho přesně k tyči – 0:1. V 24. minutě vytasil dobrý zákrok brankář Janetzký, když vyhrál souboj s D. Harazimem po centru Lišky. V 27. minutě po špatné rozehrávce domácí obrany se dostali domácí ke střele, kterou skvělým skokem zlikvidoval Tomíček, a následná dorážka již byla z ofsajdu. Na druhé straně hlavičkoval nad Gargoš. Díky zlatnickému úzkému hřišti je nebezpečný každý aut v blízkosti vápna, stejně jako v 34. minutě, kdy Tomíček dlouhý aut vyrazil jen lehce před sebe, a hostující obrana musela vyřešit následnou skrumáž. Minutu později se domácí radovali z vyrovnání. Zpětnou přihrávku si ve vápně našel úplně volný Kořínek a poslal ji do protipohybu gólmana – 1:1. V samém závěru poločasu nastřelil Grigarčík po rohu tyč. 

Vyrovnání přišlo z penalty

Spíše nakopávaná než fotbal pokračovala i v druhém poločase. V 51. minutě byl po rohu faulován Grigarčík a D. Benek se z penalty nemýlil – 1:2. Domácí se mohli dostat do šance po rohovém kopu, ale dobře zakročil Smažík a pak i Grigarčík. Zlatnický kapitán Holuša v další akci svou střelou přestřelil bránu. V 73. minutě byl v obrovské šanci Fajkus, když se ocitl ve vápně úplně sám, ale i díky dobrému vyběhnutí Tomíčka střílel kousek nad. V 82. minutě přilétal do vápna Štěpánkovic dlouhý míč, vyběhnuvší brankář Tomíček se v souboji k míči nedostal, zůstal otřesen ležet na hrací ploše a Kavan neměl problém trefit odkrytou bránu – 2:2. V 90. minutě předvedl dobrou individuální akci střídající Kožušník, až byl zastaven nedovoleně Ležákem a sudí nařídil penaltu. Míč si vzal stejně jako v prvním případě D. Benek, kopnul ho na totožnou stranu a Janetzský míč vyrazil. Stav zůstal nezměněn a týmy se rozešly smírně po remíze 2:2. 



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Fajkus [-] (79. J. Kavan [-] ) , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] , T. Prejda [-] (88. D. Bláha [-] ) , M. Korbel [-] , O. Kořínek [-] (72. D. Diehel [-] ) , T. Řehulka [-] , J. Morys [-] (77. R. Uvíra [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] (86. D. Kožušník [-] ) , J. Dluhoš [-] , D. Benek [-] , J. Machala [-] , M. Liška [-] (62. D. Novák [-] ) , P. Grygarčík [-] , M. Gargoš [-]

ŽK: 40. R. Chmel , 41. T. Řehulka , 47. V. Ležák , 49. T. Prejda , 86. P. Holuša - 64. J. Tomíček .
Hráči zápasu: O. Kořínek - D. Benek .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Seipel Jiří  - MORAVEC Roman, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů