Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suché Lazce rozstřílely Albrechtice


Branky


12

Takové utkání si hráči FK Avízo Město Albrechtice nepředstavovali ani v těch nejčernějších myšlenkách. Ačkoliv věděli, na jak horkou půdů Suchých Lazců zajíždějí, výsledek musel šokovat nejen je, ale i samotné fanoušky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný začátek hostí, podtržený úvodním vlastním gólem

Fotbalisté Suchých Lazců se na začátku jara nacházejí ve znamenité formě. Před týdnem zničili venku Hradec nad Moravicí a nyní podobně zesměšnili i soupeře z Albrechtic. Domácí šli do vedení hned v 5. minutě kdy padla vlastně nejkurioznější branka utkání, kdy domácí Kropáč posílal malou domů brankáři Dardovi, kterému míč přeskočil nohu a doputoval tak do brány 1:0.

Ještě do přestávky přidali domácí další dva přesné zásahy. O zvýšení jejich náskoku na 2:0 se z přímáku postaral Kožušník, aby následně Balda zužitkoval ideální pas Kostky – 3:0. Těsně před odchodem do šaten sice Charalambidis korigoval, ale to byla poslední radost hostů. 

Domácí definitivně zlomili odpor v 52.minutě

V 52. minutě vydlážil Balda typickou českou uličku pro Adamčíka (4:1) a vzápětí osvědčil důraz ve vápně Havelka (5:1). Šestý hřebíček do albrechtické rakve zatloukl  Balda – 6:1. Další momenty patřily střídajícímu Kulagovi, který si nejprve počíhal na fantastický pas Nováka (7:1) a o necelých deset minut později těžil z přízemního centru Adamčíka (8:1).

Lazce tak mají na čele jednobodový náskok na druhé Štěpánkovice, se kterými se zřejmě na jaře porvou o postup, naopak hosté budou mít co dělat aby s aktuálními 13 body dokázali zachránit soutěž.



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Michal Adamčík: Tak my samozřejmě máme respekt ke každému soupeři a nebylo to jinak ani u Albrechtic, takže jsme chtěli do zápasu vlétnout naplno, ať zápas rozhodném co nejdřív, což se nám povedlo a s poločasem jsme byli spokojeni. Do druhého poločasu jsme tedy vstoupili s nadšením a odhodláním, úplně převzít zápas do našim rukou a myslím, že 5 gólů mluví za vše, soupeř odešel fyzicky a i psychicky, takže nám to dost ulehčil a jsme rádi, že se nám zápas povedl a mohli si užít radost z další výhry.

FK Město Albrechtice
Jakub Kropáč: Lazce byli celý zápas lepším týmem, no my jsme po prohře v minulém kole chtěli zlepšit naše bránění a celkový pohyb, to se nám v první polce docela dařilo, dostali jsme ale 3 smolné góly, sami trefili břevno z úplně stejné pozice jako dávali domácí gól na 2:0. V druhém poločase jsme chtěli pokračovat a udržet výsledek a dostat co nejméně gólů, bohužel Lazce na nás ze začátku vletěli a během 10 minut dali 3 góly což nás úplně srazilo a potom už jsme jen dohrávali bez jakékoliv šance.



Sestavy


TJ Suché Lazce
A. Tichý [-] - D. Laub [-] , F. Balda [-] (63. R. Kulaga [-] ) (63. R. Kulaga [-] ) , V. Kožušník [-] (60. A. Orel [-] ) , D. Kostka [-] - T. Herudek [-] , M. Adamčík [-] (79. Z. Lukša [-] ) , M. Havelka [-] , L. Lenc [-] (72. R. Novák [-] ) - A. Židek [-] , F. Balda [-] (63. R. Kulaga [-] ) (63. R. Kulaga [-] ) -

FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - J. Kropáč [-] , M. Kuřec [-] , O. Červinka [-] , R. Pavlíček [-] - M. Šupák [-] , J. Juchelka [-] (65. L. Král [-] ) , M. Hricko [-] , V. Charalambidis [-] - T. Fiebrich [-] , J. Mlčoušek [-] (56. R. Kala [-] ) -

ŽK: 17. M. Havelka - 17. J. Mlčoušek .
Hráči zápasu: F. Balda , R. Kulaga , F. Balda - V. Charalambidis .
Místo: Suché Lazce. Počet diváků: 78.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích