1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice se osamostatnily na špici IV. třídy


Branky


0

Hněvkovice využil zaváhání rezervy Jiřic i Košetic po remíze s Třeští C se osamostanily na prvním místě IV. třídy. Boj o postup do III. třídy bude však ještě zajímavý. V zápase s Třeští chtěli domácí brát všechny body, proti tomu byl ale brankář hostí Jindřich, který držel svůj tým "nad vodou". Hněvkovicím chyběl střelec v podobě např. Zdeňka Pikla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve střetnutí dominovala obranná hra hostů, v čele s brankářem Jindřichem, kterého dokázali domácí překonat jen brankou kapitána Vondry. Zápas se odehrál v duchu fair play, padla pouze jedna žlutá karta.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal, trenér Hněvkovic: Za výkon v první půli jsme si zasloužili všechny body, ale nakonec jsme mohli přijít i o jeden, když hosté v 90. minutě zahodili tutovku. Musím pochválit Švece, který táhl většinu našich útočných akcí a dobrý byl i rozhodčí Hána, přestože nejmladší na hřišti, utkání zvládl na výbornou bez připomínek z obou mužstev.

TJ Slavoj Třešť C
Trenér Třeště C: Brankář Jindřich nás svým výkonem po celé utkání držel ve hře o vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - R. Šebesta [-] , M. Vondra [-] , P. Nenadál [-] , M. Fišar [-] (53. D. Kořínek [-] ) - A. Kolárik [-] , L. Časar [-] , J. Brázda [-] , Z. Nekola [-] (46. T. Trnka [-] ) - R. Anděl [-] , M. Švec [-]

TJ Slavoj Třešť C
J. Jindřich [-] - P. Jelínek [-] (46. L. Lupač [-] ) , M. Maryška [-] , S. Bartůšek [-] , L. Rod [-] - L. Mikeš [-] , J. Nechvátal [-] , M. Kubů [-] - Z. Vašek [-] , J. Pittner [-] , M. Hochman [-]

ŽK: M. Maryška .
Hráči zápasu: M. Švec - J. Jindřich .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.