2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky pro Suché Lazce


Branky


1. O. Vlha , 8. D. Laub - 68. D. Harazim
0

Zajímavý souboj nabídlo úterní utkání dvou aspirantů na titul, konkrétně domácího Lazia a Štěpánkovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dvougólový náskok

Diváci si ještě ani nestačili najít své místo na hřišti a domácí se dostali do vedení. Hned po rozehrávce přišel nákop, následný centr a Vlha z voleje otevřel skóre – 1:0. Na druhé straně se snažil vyrovnat hlavou Smažík, ale jeho nepřesná a slabá hlavička mířila mimo. Slabě na brankáře střílel i domácí Vlha. Lazce byly i nadále aktivní, po rohu hlavičkoval u zadní tyče Herudek a M. Tomíček vyrazil nohama. Následoval další roh, po kterém nedokázal odkopnout Machala a Laub zvýšil na 2:0. Ve 12. minutě dobře vyběhl M. Tomíček proti Vlhovi a míč před ním chytil. Štěpánkovice se dostaly do šance po dlouhém autu Kožušníka, Jurček prodloužil na volného Smažíka, který z dobré pozice střílel mimo. Vzápětí hostující trenér Christoph vystřídal Machalu za D. Harazima a stáhl hru na 3 obránce. Další střelu nad břevno vypustil ze svých kopaček Smažík. Aktivní Vlha se dostal k zakončení po nedůsledném bránění i v 20. minutě, M. Tomíček byl připraven. Pěkný centr Kožušníka mířil na Nováka, před ním ale zakročil domácí obránce. Domácí se dostali do slibného brejku po tom, co Liška ztratil na půli míč, na poslední chvíli zachránil Grygarčík. M. Tomíček zvládl chytit také přímý kop z 30 metrů, který ještě tečoval Smažík. Brankář Tomíček se zapotil i vzápětí, když se Lencův centr snášel do brány, Tomíček jej vyrazil do břevna, po kterém se míč svezl až na druhou stranu brány. Před poločasem ještě hlavičkoval Smažík po centru Lišky, brankář Pasterňák chytil. 

Hosté pouze snížili

V druhém poločase přidaly Štěpánkovice na nasazení, bojovnosti i agresivitě a bylo to na hřišti znát. Nejdříve Grigarčík se Smažíkem hlavičkovali po rozích nad a pak se po standardce Lišky míč dostal až k D. Harazimovi, který snížil na 1:2. Následně dobře zatáhl míč po lajně Kožušník, pěkně se vyhnul obránci a střelu D. Harazima zblokoval obránce na roh. Po něm se dostal k zakončení Smažík, ale Pasterňák dobře zakročil. V 57. minutě po dlouhém autu Kožušníka zachránil před D. Harazimem obránce, domácí se dostali do brejku a po centru Lence střílel v dobré pozici Vlha nad. Po hodině hry byl před vápnem faulován D. Harazim, přímý kop poslal Dluhoš jen do zdi, po dorážce Smažíka vyřešil nepříjemnou skrumáž brankář Pasterňák. Pak po nákopu J. Tomíčka Pasterňák zaváhal při výběhu a Dluhošovi chyběl krok. Pasterňák na dvakrát lapil míč před dotírajícím Grigarčíkem, stejně tak skvěle vychytal pokus stejného hráče po rohovém kopu. Podobně tomu tak bylo i po hlavičce Smažíka. V 74. minutě našel Lenc opět Vlhu, který dokázal obejít brankáře, ale z velkého úhlu mířil mimo. Vlha se po dalším protiútoku domácích snažil centrovat, míč tečoval Dluhoš do tyče Tomíčkovy brány. Po následném rohu hlavičkoval Herudek do břevna. Na druhé straně se neujaly dvě střely Smažíka. V 90. minutě vyslal dobrou střelu domácí Balda, Tomíček skvěle vyrazil. Gargoš z úhlu pálil mimo, tečovanou střelu Kožušníka chytil brankář. V samém závěru šel do vápna i brankář Tomíček, domácí odvrátili míč, který se znatelně přibližoval štěpánkovické bráně, jenže v souboji jeden na jednoho fauloval domácí útočník Grygarčíka a jeho gól nemohl být uznán. Domácí to ale mrzet nemuselo, jelikož rozhodčí hned po odpískání faulu ukončil utkání a všechny body zůstaly v Suchých Lazcích. 



Sestavy


TJ Suché Lazce
L. Pasterňák [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , J. Feher [-] , T. Herudek [-] , A. Židek [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - D. Novák [-] (46. J. Dluhoš [-] ) , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (79. M. Lukovics [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Kožušník [-] , L. Jurček [-] , J. Machala [-] (17. D. Harazim [-] ) , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , M. Gargoš [-]

ŽK: 42. V. Kožušník , 72. O. Vlha - 24. M. Gargoš , 53. J. Smažík , 73. D. Harazim , 76. M. Grigarčík .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: BERAN Jan - PORUBEK Václav, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.