0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov ustál šance Cerekve a připisuje si další bod


Branky


0

Nová Cerekev si po dvou jarních porážkách chtěla napravit reputaci se Žirovem, který ve 2. části sezóny ještě neprohrál. I když utkání patřilo hostům, o body se nakonec dělili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalový zápas čtvrté třídy přinesl hlavně hodně boje a snahy odnést si cenné body. Na straně hostů byla jasná snaha o body tři. Celé utkání byli lepší týmem a vybudovali si i značné množství gólových šancí. To na straně domácích, bylo již po první půli vidět, že bod za remízu by pro ně byl hodně cenný. V druhém poločase hosté svůj tlak ještě zvyšovali. Možná jen zázrakem, nebo i zoufalou koncovkou Cerekve, dokázal Žirov svůj cenný bod na domácím hřišti udržet.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov B
Jiří Nacházel, trenér Žirova: S výsledkem jsem ve finále spokojen. Ačkoliv byla Cerekev lepším týmem, dokázali jsme celých 90 minut bojovat a uhájit cenné body. K tomu nám hlavně pomohl vynikající výkon gólmana a celé obrany.

TJ Nová Cerekev
Kamil Zíka, trenér Nové Cerekve: Ztráta bodů na něm byla velice znát a tak nám zápas okomentoval spíše tichým přikývnutím, že dneska čekal tři body a s výsledkem opravdu spokojen není.



Sestavy


TJ Střepina Žirov B
P. Novotný [-] - L. Vítů [-] , J. Skala [-] , P. Jonáš [-] , J. Šmíd [-] (71. J. Bína [-] ) - J. Nacházel [-] , Z. Červený [-] , M. Staněk [-] , P. Bratrů [-] - V. Dědic [-] (75. P. Rous [-] ) , R. Šanda [-]

TJ Nová Cerekev
J. Šípek [-] - T. Pavlík [-] , P. Beneš [-] , M. Sochor st. [-] , K. Zíka [-] - V. Větrovec [-] , M. Gapko [-] , M. Sochor ml. [-] , T. Vodička [-] - J. Kolář [-] , V. Knězů [-]

ŽK: 69. M. Sochor ml. .
Hráči zápasu: P. Novotný - T. Vodička .
Místo: Žirov. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.