0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice vezou těsnou výhru z Nové Cerekve


Branky


0

Jediná branka ze standartní situace rozhodla o tom, že Hněvkovice si vezou důležité 3 body z horké půdy v Nové Cerekvi. Hněvkovice se udrželi v boji o postup do III. třídy. Nová Cerekev zůstává na 6. místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I ve druhém jarním utkání potvrdily Hněvkovice své postupové ambice, když zásluhou branky Petra Nenadála získaly všechny tři body na nehostinné půdě Nové Cerekve.

Po celých devadesát minut šlo o vyrovnanou bitvu, která příliš fotbalové krásy nenabídla. Jediný gól padl již v osmnácté minutě, kdy se ke standardní situaci postavil Nenadál a svojí kroucenou střelou, či možná nepovedeným centrem, překvapil zaskakujícího gólmana Tyráčka.

Cerekvičtí fotbalisté mají dlouhodobě problém s ofenzivou a dnešní zápas to jen potvrdil, když se dlouho nemohli propracovat do pořádné šance. Hostujícího brankáře Švandu tak zaměstnal pouze dalekonosným pokusem Vodička, který pak mohl srovnat skóre v poslední dvacetiminutovce zápasu, stejně jako útočník Kolář ale ve své šanci neuspěl a územní převaha domácího týmu tak přišla vniveč.

Nová Cerekev je tak v jarní části čtvrté třídy stále bez bodu a o první zápis se pokusí příští týden v Žirově proti tamnímu rezervnímu týmu, zatímco Hněvkovice budou plnit roli favorita doma proti "céčku" Třeště.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Luboš Opic, trenér Nové Cerekve: Byl to remízový zápas, bez šancí. Ani jeden z týmů skoro nevystřelil na branku - "fotbal o ničem". Rozhodla jedna standartní situace, která náhradnímu brankáři propadla do sítě.




Sestavy


TJ Nová Cerekev
J. Tyráček [-] - P. Beneš [-] , M. Amcha [-] (46. V. Knězů [-] ) , M. Sochor st. [-] , J. Šípek [-] - T. Pavlík [-] (68. R. Gnojek [-] ) , K. Zíka [-] , T. Vodička [-] , M. Sochor ml. [-] - M. Gapko [-] (75. J. Seeman [-] ) , J. Kolář [-]

TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - D. Kořínek [-] , M. Fišar [-] , J. Halagačka [-] , M. Vondra [-] - M. David [-] , P. Nenadál [-] , R. Anděl [-] , R. Šebesta [-] - M. Švec [-] , L. Časar [-]

ŽK: 26. J. Šípek , 37. M. Amcha .
Hráči zápasu: M. Sochor ml. - P. Nenadál .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.