4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk přejel Hrabovou


Branky


5

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším utkání jsme přivítali na domácím hřišti Hrabovou, soupeř se na jaře jeví velice dobře a patří k vůbec nejlepším týmům druhé poloviny soutěže. Pro nás to bylo velice důležité utkání, které jsme potřebovali zvládnout,  po dvou vítězstvích venku jsme chtěli naplno bodovat i doma.

Do utkání jsme vstoupili poněkud vlažně, soupeř začal velice aktivně a hned v úvodu se dostal do dvou velice zajímavých příležitostí. Svou nepřesností a naším dobrým postavením jsme jim nedovolili vstřelit úvodní branku. Zhruba od desáté minuty jsme začínali přebírat otěže utkání do svých rukou. Začali jsme být nebezpeční, více jsme kontrolovali míč a jen škoda že nám v úvodu nešlo zahrávání rohových kopů, kterých jsme si vytvořili poměrně dost. Petr Lisický si vytvořil snad během 5.minut dvě obdobné příležitosti, obě zakončil velice slušně, ale ve skórování mu zabránil hostující gólman. Ve 30.minutě se nám zranil kapitán Radek Polášek ( koleno ), tak snad to nebude nic vážného, nahradil ho Jan Blahut. Nutno podotknout, že Jeňa hru oživil a byl velice aktivní. Přesto jsme si už do přestávky vytvořili pouze jednu, zato stoprocentní příležitost, kterou neproměnil Boráň.

O přestávce jsem kluky potřeboval hlavně zklidnit, někteří mi přišli zbytečně podráždění a nervózní. Věřil jsem, že pokud se začneme soustředit pouze na sebe a svoji hru, tak to utkání zvládneme. O přestávce jsem musel udělat další vynucenou změnu, místo zraněného Zajace ( tříslo ), platí to samé co u Poláška, nastoupil teprve 16-letý  Čejka.

Druhý poločas už nám vyšel na výbornou, hráli jsme dobře kombinačně po křídlech, soupeře jsme dostávali pod tlak, jen ten gól ne a ne přijít. Konečně jsme se dočkali, běžela 65.minuta a Petr Cigánek už se nemohl dívat na tu naši nemohoucnost a vzal to na sebe. Blahut rozehrál roh na krátko právě na Cigánka, ten se nerozpakoval a svou ránu utáhl na zadní tyč, která tam nádherně zapadla k velkému údivu všech 1:0. Potřebovali jsme přidat druhou branku, abychom odvrátili soupeřův atak na vyrovnání. Ta přišla v 78.minutě, přetažený centr Lisického vrátil před bránu střídající Brejla a tam byl úplně sám a nikým neatakovaný Boráň, pro takového střelce už to nebyla žádná práce zasunout míč za bezradného brankáře hostů 2:0. Za dalších 8.minut se zmocnil míče Čejka, vytáhl míč přes půl hřiště, kde se vyhnul třem protihráčům, poslal kolmici na střídajícího Havlíčka, ten prodloužil z jednoho doteku míč na zase střídajícího Vránu, který také z prvního doteku chladnokrevně proměnil 3:0. O 2.minuty později završil na konečných 4:0 Brejla, který zužitkoval centr Lisického na zadní tyč, kde krásným volejem nedal brankáři sebemenší šanci.

Dnes jsme zaslouženě vyhráli i když ten výsledek byl pro soupeře trochu krutý, na 4:0 to nebylo. Chtěl bych klukům poděkovat, jak to utkání zvládli, hlavně střídající hráče, jak k tomu přistoupili a jak to utkání ovlivnili. Takhle si to představuji, nebýt otrávený a dokázat mi, že do té sestavy patříš, proto je pro mně důležitý každý jeden hráč, i když hraje třeba o něco méně. Na závěr bych chtěl říct, že si každého jednoho svého hráče vážím a tím bych vás fanoušky chtěl pozvat na další utkání, které sehrajeme v neděli 27.5. od 17:00. Díky 



Sestavy


SK Brušperk
M. Murín [-] - P. Zajac [-] (46. J. Čejka [-] ) , P. Cigánek [-] (82. D. Vrána [-] ) - R. Polášek [-] (29. J. Blahut [-] ) - K. Neumann [-] - T. Boráň [-] (84. A. Havlíček [-] ) , D. Laryš [-] , F. Szkuta [-] , D. Cigánek [-] , P. Lisický [-] , V. Šimon [-] (78. M. Brejla [-] )

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - M. Šimon [-] , J. Krpec [-] (63. M. Ročňák [-] ) , D. Nováček [-] , M. Raška [-] (82. D. Líbař [-] ) , I. Forman [-] , M. Gomola [-] , M. Mohelník [-] , O. Ciesarik [-] , F. Bahr [-] , J. Kroker [-]

ŽK: 39. P. Zajac , 72. D. Laryš .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - JANTOŠ Pavol, SZWED Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích