Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel rozhodl kapitán domácích a všechny body tak zůstávají v Košeticích.


Branky


0

Duel mezi rezervou Košetic a Novou Cerekví měl několik hrdinů - záložník Šáda dal 2 branky, kapitán Bejček vstřelil vítěznou branku a gólman Vaněček kromě dobrých zákroků proměnil pokutový kop. Radovali se nakonec domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali dobře a patřil jim začátek utkání, v úvodu byli lepším týmem. Do vedení je poslal Šáda po rohovém kopu, kdy se trefil do šibenice hostující branky - gólman byl bet šance. Po vstřelené brance však převzali otěže zápasu do svých rukou hráči Nové Cerekve a byli lepším týmem, což vyústilo ve vyrovnávací branku z pokutového kopu. Pokutový kop proměnil s přehledem hostující brankář. Po vyrovnání si už ani jedna strana nevytvořila další šanci, a tak skončil poločas 1:1.

Úvod druhé půle nevyšel domácím, když se po několika chybách obrany domácích prosadil Knězů, když propálil domácího brankáře. Po obdrženém gólu se hra domácích zlepšila, což vyústilo ve vyrovnávací gól domácích, když se opět prosadil Šáda tečovanou střelou z poza šestnácky.  Za vyrovnaného stavu nastřelil hostující hráč tyč.  O výsledku utkání rozhodl kapitán domácího týmu, když se v 70.minutě postavil k trestnému kopu z 20 metrů a krásnou střelou rozhodl utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha (trenér Košetic): Jsem spokojen s výsledkem, s předvedenou hrou již méně. Bylo vidět, že hráči "béčka" zimní přípravě moc nedali, dá se říct, že celou zimu "prospali".




Sestavy


TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Radosta [-] , M. Dvořák [-] , T. Bejček [-] , P. Filípek [-] - P. Paťha [-] (82. J. Minařík [-] ) , P. Machovec [-] , Z. Most [-] (86. J. Vodrážka [-] ) , O. Šáda [-] - M. Kos [-] (46. M. Langr [-] ) , L. Bureš [-] (55. M. Čermák [-] )

TJ Nová Cerekev
P. Vaněček [-] - -. Šípek [-] , M. Amcha [-] , P. Beneš [-] , M. Sochor ml. [-] - V. Knězů [-] , R. Gnojek [-] , K. Zíka [-] , T. Pavlík [-] - M. Gapko [-] , J. Kolář [-]

ČK: 86. T. Hubata .
Hráči zápasu: O. Šáda - P. Vaněček .
Místo: Košetice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.