5:1
(3:1)
35. J. Langr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šok! Outsider deklasoval lídra IV. třídy.


Branky


10. J. Kubát , 27. R. Šanda , 30. R. Šanda , 53. J. Kubát , 76. M. Hotovec - 35. J. Langr
0

Žirovská rezerva překvapivě přehrála vedoucí tým IV. třídy a připsala si první body v sezóně. Nově zrekonstruované hřiště zažilo velký zápas domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzhledem k tomu, že A- týmy Žirova i Jiřic ve stejnou dobu hrály svá mistrovská utkání, šlo opravdu o souboj rezerv obou týmů. Od začátku měli více ze hry domácí. V 10. minutě vstřelil nejhezčí branku utkání veterán Kubát, který se zbavil efektními "zasekávačkami" dvou obránců a skóroval do prázdné branky. Žirovští utkání rozhodli dvěma slepenými góly v rozmezí 3 minut, trefil se nejlepší hráč utkání - Radek Šanda. Domácí po přestávce přidali ještě dvě branky a v klidu si došli pro první body sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov B
Jiří Nacházel (trenér): Poprvé v sezóně jsem spokojený s naším výkonem a doufám, že budeme v dobrých výkonech pokračovat. Nemohli jsme si přát lepší vstup do jarní části sezóny, než jasné vítězství nad lídrem soutěže na nově zrekonstruovaném hřišti v Žirově.




Sestavy


TJ Střepina Žirov B
P. Novotný [-] - J. Skala [-] , Z. Červený [-] , P. Bratrů [-] , L. Vítů [-] - J. Šmíd [-] (62. J. Mareš [-] ) , J. Cvrček [-] , V. Dědic [-] (62. J. Blažek [-] ) , M. Hotovec [-] - J. Kubát [-] , R. Šanda [-]

SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - P. Vítek [-] (62. M. Horký [-] ) , A. Mašík [-] , L. Bindzar [-] (6. M. Petřík [-] ) , M. Novák [-] - J. Záviška [-] , J. Zadek [-] , J. Langr [-] , L. Šimek [-] - V. Domin [-] , J. Frantál [-] (53. J. Bezstarosta [-] )

Hráči zápasu: R. Šanda - J. Zadek .
Místo: Žirov. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.