Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 15:00

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopecký pomohl třemi góly k vítězství Želiva


Branky


0

Zápas bohatý na góly vyzvěl nakonec lépe pro domácí Želiv. Zápas zakončil  svým prvním gólem v sezóně obránce Milan Josl.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku zápasu se hosté tlačili do brankoviště domácích, ale nedokázali se gólově prosadit. Domácí Želiv však dokázal využít šance „Nedáš, dostaneš“ a do konce první půle se prosadili hned dvěma brankami. V poločase se pohádala sestava hostů a naštvaný gólman střídal za hráče, který je obvykle v poli. Druhou půli už si domácí pohlídali. Kopecký dokončil dvěma góly svůj hetrik. Hostéz Lukavce akorát korigovali výsledek snížením, ale domácí se nezalekli a hráli stále svůj fotbal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želiv
Milan Josl: Jsem nesmírně rád, že jsme vyhráli. Moji kluci předvedli ve druhém poločase skvělý výkon. Zejména nám pomohli nové síly ze střídačky, které se také dostaly do pár šancí. Oslavy budou probíhat do dnešního rána.




Sestavy


TJ Sokol Želiv
P. Sedlák [-] - A. Hora [-] , M. Josl [-] , R. Dolejš [-] , P. Novák [-] - J. Radil [-] , M. Kopecký [-] , Z. Humeš [-] , L. Stibůrek [-] (61. V. Šebesta [-] ) - J. Bloudek [-] (75. T. Bejda [-] ) , M. Němec [-] (77. M. Stibůrek [-] )

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] (46. S. Prokop [-] ) - L. Krill [-] (46. V. Prchal [-] ) , J. Mařinec [-] , P. Kuneš [-] , V. Pešek [-] (75. L. Krill [-] ) - E. Bukarenko [-] (46. D. Wenemoser [-] ) , M. Šimek [-] , M. Zeman [-] (77. V. Prchal [-] ) , P. Švec [-] - F. Benda [-]

Hráči zápasu: M. Kopecký - P. Švec .
Místo: Želiv. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.