Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál porazil Háj


Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj Olympia přitom do utkání nevstoupila nejlépe. Už v páté minutě zůstal na kraji malého vápna nekrytý Dao a hostům zařídil vedení. To však mělo jepičí život, neboť nedlouho poté doputoval centr z rohu na hlavu Jana Hrabovského, jenž vyrovnal.

Bruntál si vypracoval i další příležitosti, jenže skóre se změnilo až zkraje druhého poločasu. Jan Krajčovič dlouhým centrem nádherně našel nabíhajícího Stanislava Lavroviče, jemuž se povedlo míč dopravit do sítě.

Třetí gól svěřenci trenéra Antonína Mury připojili po hodině hry. Marek Kyselý nacentroval z rohu, hostující gólman Tomáše Adamovského ještě vychytal, jenže na následnou dorážku jeho kolegy z útoku Zdeňka Orsága už byl krátký.

Ukazatele skóre se pak na finálním poměru 4:1 ustálily v devětasedmdesáté minutě. Bruntál krásně zakombinoval, když Hrabovský vyslal povedenou kolmici Lavrovičovi, jenž poté dal pod sebe Adamovskému a i on se zapsal mezi střelce.



Sestavy



TJ Háj ve Slezsku
P. Hlaváček [-] - L. Komárek [-] , I. Janíček [-] , Z. Eršil [-] , Š. Továrek [-] , J. Jesch [-] , L. Malcharek [-] , P. Dao [-] , P. Konvička [-] , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-]

Počet diváků: 390. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - VOJKOVSKÝ Michael, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích