3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 15:00

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želiv porazil lídra z Černovic


Branky


30. J. Radil , 42. J. Radil , 81. J. Bloudek - 57. P. Krejčí , 68. P. Jůn
0

Překvapivý výsledek se zrodil na hřišti u řeky Želivky. Domácí Želiv zaskočil favorita z Černovic a zvítězil 3:2. Vítězná branka padla v 81. minutě z nohy střídajícího Bloudka. V zápase podal kvalitní výkon útočník Želiva Jan Radil, který vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želiv v prvním poločase hrál svůj fotbal, byl lepším týmem a dostal se do vedení 2:0. Černovice soupeře podcenily, a to hlavně útočnou sílu domácích, kde obrovskou bojovnost prokázal Jan Radil, který vstřelil právě dvě branky.  Druhý poločas se hosté pomalu dostávali do hry a rychlými kombinacemi se dokázali probojovat až do nerozhodného stavu zápasu. Rozhodující branku dal střídající Bloudek, který se výborným pohybem v útoku dostal k odraženému míči ve velkém vápně a svou slabší levou nohou poslal míč  za záda gólmana z Černovic. Černovice stále vyvíjeli tlak, ale už se nedokázali prosadit. V 85. minutě hosté zbytečně faulovali domácího gólmana Thomaiera, který musel být vystřídán po úderu nohou útočícího hráče do hlavy. Střídající gólman Sedlák měl během posledních 5 minut mnoho práce, ale bravurně zvládl zlikvidovat všechny pokusy Černovic. Utkání skončilo vítězstvím 3:2 domácího Želiva.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želiv
Tomáš Bejda, hráč Želiva: Měli jsme mnoho gólových šancí, ostatně jako každý zápas. Musíme zapracovat na koncovce. Super výkon od kluků. Tři body potěší a hlavně s týmem jako jsou Černovice, které jsou 1, v tabulce.

TJ Sokol Černovice B
Miloš Tille, trenér Černovic B: V 1. poločase jsme hráli křečovitě a domácí šli zaslouženě do vedení. V 2. poločase jsme se zlepšili a podařilo se nám vyrovnat. Myslím si, že remíza by zápasu slušela více.



Sestavy


TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] (85. P. Sedlák [-] ) - M. Němec [-] , J. Špinar [-] , Z. Humeš [-] , R. Dolejš [-] - M. Kopecký [-] , L. Radil [-] , T. Bejda [-] , L. Stibůrek [-] (56. J. Bloudek [-] ) - J. Radil [-] , A. Hora [-]

TJ Sokol Černovice B
J. Pekař [-] - D. Růžička [-] , V. Hůlka [-] , P. Jonák [-] (46. L. Mach [-] ) , P. Jůn [-] - J. Tikal [-] , V. Novák [-] , P. Krejčí [-] , T. Hlásek [-] - M. Mazanec [-] , A. Pravda [-]

Hráči zápasu: J. Radil - P. Jůn .
Místo: Želiv. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.