3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj Olympia Bruntál potvrdil roli favorita a porazil Šenov


Branky


11

Do Bruntálu přijel celek s aktuálně nejhorší formou v Krajském přeboru Šenov. Tým, který už šest utkání nezískal bod přijel na horkou půdu týmu, jenž na jaře zatím neprohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních sedmnáct minut prakticky rozhodlo

Domácí celek od úvodních minut potvrzoval roli papírového favorita a soupeře od začátku tlačil před jejich pokutovým územím. Tlak vyvrcholil v 11.minutě kdy nacentroval od rohového praporku Kundrátek a domácí kanonýr Orság se hlavou nemýlil 1:0. Domácí fanoušci měli zanedlouho další důvod k radosti, konkrétně v 17.minutě když se před brankářem Szarowskim zjevil Marek Kyselý a lobem zvýšil na 2:0 pro domácí celek. Poté se ke slovu dostali i hosté, ale domácí gólman Jaška byl pozorný. 

Bruntál poté dostal příležitost kopat penaltu po faulu na Orsága. K exekuci se postavil kapitán Krajčovič, ale Szarowski vystihl jeho úmysl a střelu zneškodnil.

Převaha domácího týmu se přenesla i do druhého poločasu, kdy šel Adamovský dvakrát sám na brankáře Szarowskiho, ale ani jednu příležitost neproměnil. Adamovský se do třetice nakonec dočkal. V 58.minutě stál na konci akce, kterou vymyslelo duo Češek - Kundrátek a zvýšil tak vedení na 3:0. V závěru utkání se hostům zranil brankář Szarowski, jenž tedy nuceně střídal, a také kapitán Aniol. Ve druhém případě, už ale neměli hosté koho poslat na hřiště a tak dohrávali o 10. Bruntál si však ani v přesile další vyloženou šanci nevytvořil.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura: Útkání se Šenovem bylo jednoznačné.. Hru jsme měli pod kontrolou a Šenova jsme se hlavně v druhé půli vůbec nemuseli bát. My jsme neproměnili snad deset gólových šancí a hosté se dostali snad jen do dvou. Už v první půli jsme nastříleli 2 góly (Orság, Kyselý) a v druhé polovině zápasu proměnil šanci Tomáš Adamovský. Škoda neproměněné penalty.. V tomto zápase si zaslouží pochvalu Jaška Radek, Kyselý Marek a Orság Zdeněk. Celkově se mi, ale líbil výkon celého týmu, škoda těch neproměněných šancí..




Sestavy


MFK Bruntál
R. Jaška [-] - Z. Orság [-] , T. Adamovský [-] (65. J. Mako [-] ) , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , S. Lavrovič [-] (67. J. Žatka [-] ) , L. Kundrátek [-] , R. Zrník [-] , J. Hrabovský [-] , J. Dohnálek [-] (79. A. Golias [-] ) , J. Krajčovič [-]

SK Šenov
R. Szarowski [-] (68. O. Kaiser [-] ) - L. Toral [-] , O. Stařičný [-] , J. Stibor [-] , V. Babič [-] , M. Koďousek [-] , M. Vedlich [-] , M. Aniol [-] , J. Kopel [-] , J. Hanauer [-] , M. Maleňák [-]

ŽK: 41. J. Hanauer , 89. M. Maleňák .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: ČUBA Daniel - KIELAR Jakub, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bruntál hraje pěkný kombinační fotbal a s přehledem vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích