2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2018 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá oplatila Krnovu podzimní porážku - Fotogalerie


Branky


6

Pohled na tabulku před utkáním sliboval vyrovnaný duel, což se pak naplno projevilo při utkání. Diváci sledovali vyrovnané utkání, kde byli nakonec šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Bělá kopala penaltu už ve 4.minutě

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří měli lepší pohyb a vytvořili si více nebezepečných situací. Jedna taková vyústila v penaltu pro domácí, jelikož jeden z obránců poslal ve 4.minutě k zemi pronikajícího Brachtla. K penaltě se postavil Kožík, který proměnil penaltu i v duelu s Frenštátem. Tentokrát však gólman Řeháček jeho úmysl vystihl a střelu zneškodnil. 

Nevyužitá penalta, jakoby nakopla hostující celek, který hrozil především dlouhými míči na rychlé krajní záložníky, nicméně obrana Staré Bělé někdy i se štěstím odolávala. Po úvodním tlaku domácích se hra tedy přesunula před Růžovu svatyni, ale ani hosté se k brankové příležitosti nepropracovali. Hra se poté okolo 20.minuty ustálila a přeměnila spíše v boj mezi šestnáctkami, kde bylo mnoho nepřesností na obou stranách a většině akcí chyběla kvalita ve finální či předfinální fázi. Poločas tak skončil bez branek 0:0.

Neproměněná penalta:

Poločas řídil stoper Macík

Do druhé půle opět vstoupili lépe domácí, z čehož v 50.minutě vyústil faul a následný přímý kop zahrávaný Frébortem. Řeháček jeho střelu pouze vyrazil do míst kde byl připravený Macík a ten už neměl sebemenší potiž dostat míč do brány 1:0! Hosté opět nezměnili styl hry a nadále se prezentovali dlouhými nakopávanými míči. Nicméně byli to opět domácí kdo se dostal v 70.minutě do vyložené brankové příležitosti, a byl to opět Macík který se gólově prosadil - 2:0

Dvougólový náskok dal Staré Bělé dostatek klidu a komfortu do hry. Proto se do hry začali opět dostávat hosté, kteří několikrát nebezpečně zahrozili, avšak zatažená defenzíva Staré Bělé držela. Zatažená Stará Bělá čekala na brejky a jeden z nich mohl celkem kuriozně vyřešit Charvát. Při presinku hostující obrany se míč dostal až k brankáři Řeháčkovi, kterému se však odkop nepovedl a míč napálil do napadajícího Charváta. Štěstím pro hosty bylo, že míč nezamířil směrem k bráně.

Sudí v závěru nastavil 2.minuty a Krnov se odhodlal k poslednímu náporu, který vyústil v samotném nastavení a to kdy se po sérii závarů kdy se k míči dostal Havlíček a z otočky jej poslal za Růžova záda a snížil tak stav na konečných 2:1.



Sestavy


FK Stará Bělá
J. Růža [-] - R. Brachtl [-] (60. M. Rusinko [-] ) , D. Líbař [-] (78. M. Kresta [-] ) , J. Dziža [-] (89. J. Gerlich [-] ) , L. Kováčik [-] (84. J. Jurásek [-] ) , D. Kožík [-] (65. D. Charvát [-] ) , M. Petrík [-] , L. Macík [-] , R. Mika [-] , J. Frébort [-] , O. Pytlík [-]

FK Krnov
J. Řeháček [-] - L. Pella [-] , M. Ostrák [-] - J. Hrubý [-] (78. M. Mitura [-] ) , M. Sabo [-] , M. Burian [-] (76. N. Carbol [-] ) , O. Bartoníček [-] , T. Moravec [-] - M. Havlíček [-] - D. Mrukvia [-] , N. Tümmler [-]

ŽK: 76. D. Charvát - 32. O. Bartoníček , 46. M. Ostrák .
Hráči zápasu: J. Frébort , L. Macík .
Místo: Stará Bělá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jurček Ondřej  - TVARDEK Erik, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Remizové utkání ze středu tabulky. Obě mužstva si body rozdělí