Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice daly šišku Vratimovu


Branky


8

V teplém sobotním odpoledni jsme zajížděli na půdu momentálně nejlepšího týmu soutěže z Dětmarovic. Bohužel tento zapas se nám vůbec nepovedl, naši kluci od začátku působili ustrašeným dojmem a prezentovali se pomalou a nepřesnou hrou. Především díky našim chybám jsme již ve 22. minutě prohrávali 3:0, čímž jsme soupeři zápas značně usnadnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzy po nástupu do druhého poločasu jsme inkasovali čtvrtý gol a osudu zápasu tak bylo víceméně rozhodnuto. Náš tým však neházel flintu do žita a snažil se výsledek přinejmenším zkorigovat, to se povedlo střelou Jirky Peška, která nám dala ještě jakousi naději, avšak další zajímavé akce jsme již do zdárného konce dotáhnout nedokázali. Chvíli po vstřelené brance byl vyloučen Svěnčík, který neudržel nervy po tom, co na něj protihráč plivnul. Bohužel rozhodčí si všimli pouze reakce Svěnčíka, který tak byl po právu vyloučen. Kluci i v deseti bojovali a dokázali si vytvořit i pár dalších šancí, ve kterých však jak Brezula, tak J. Pešek selhali, a tak už jsme žádný další gól nepřidali. V závěru jsme inkasovali ještě jednou, čímž byl stanoven konečný výsledek 5:1.

Dětmarovice byli těžkým soupeřem, avšak je na místě dodat, že jsme jim cestu za vítězstvím ulehčili naší špatnou hrou v obranné fázi. Je třeba se z této porážky co nejrychleji otřepat, v týdnu dobře potrénovat a připravit se na důležitý sobotní souboj s Českým Těšínem.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - T. Mleziva [-] , N. Derík [-] (80. F. Kondziolka [-] ) - T. Hrtánek [-] , L. Kurušta [-] , D. Siekiera [-] (85. E. Nitka [-] ) , M. Macko [-] (89. P. Beilner [-] ) , P. Škuta [-] - J. Uher [-] , M. Tomáš [-] (24. M. Ristovský [-] ) , Z. Holý [-]

FC Vratimov
O. Juras [-] - J. Pešek [-] , R. Pešek [-] , P. Michalčák [-] , P. Klimsza [-] , L. Brezula [-] (84. R. Stuchlík [-] ) , F. Racko [-] , M. Svěnčík [-] , J. Pohludka [-] , V. Osvěčík [-] (71. R. Bandy [-] ) , M. Dawid [-]

ŽK: 42. L. Kurušta , 43. T. Hrtánek - 18. P. Michalčák , 20. J. Pešek , 45. F. Racko . ČK: 67. M. Svěnčík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: LALÍK David - KRET Martin, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vratimov má fantastickou formu tohle utkání rozhodně vyhrajou.