0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom dominovala


Branky


8

KRAJSKÝ PŘEBOR-Pustá Polom se během týdne musela vzpamatovat z automobilové nehody svých čtyř hráčů a zvládla to na podtrženou jedničku. Ve Frenštátu pod Radhoštěm na trávníku naprosto kralovala, když zatížila konto soupeře třemi brankami, o které se podělili Pomp, Štýbar a Schwalbe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní fáze zápasu byly z hostujícího pohledu poměrně rozpačité, ale poté už se pustopolomský stroj rozjel na plné obrátky. Příležitost Filipa Štýbara ještě stačil gólman Blabla zpacifikovat, jenže ve 30. minutě už Valaši kapitulovali. Po centru Pompa vystřihl Schwalbe pěkné nůžky a dobíhající Pomp nadvakrát propasíroval míč do sítě – 0:1. Hosté ovšem v náporu nepolevovali, což se jim vyplatilo tři minuty před přestávkou. Šmíd vykreslil hezkou kolmici pro Schwalbeho, který donutil Blablu k excelentnímu zákroku a Filip Štýbar úspěšně dorážel – 0:2. Spanilá jízda Pusté Polomi pokračovala i ve druhém poločase. Hostující lavička ocenila potleskem akci Vitoula se Schwalbem, kdy se zachvěla tyčka domácí svatyně. Zanedlouho se Frank nádherně proháčkoval až do šestnáctky, kde mu balon ukradl Schwalbe, který však vypálil kousek vedle. Pustopolomský útočník si vylepšil náladu v 54. minutě. Pomp centroval na přední tyčku, Filip Štýbar na míč nedosáhl, ale na zadní tyčce hlídkoval volný Schwalbe – 0:3. Zbytek nedělního duelu už probíhal poměrně v poklidu. O jediný vzruch se postaral hostující Černohorský, který z dálky orazítkoval spojnici frenštátské kasy. „Začátek byl dost vyrovnaný. Domácí zahrozili ze standardek, ale nic vážnějšího si nevytvořili. Hodně nám pak pomohl vedoucí gól, po němž soupeř odpadl, a my jsme měli utkání pod kontrolou. Kluci příkladně makali i za Kludku s Bluchou, kteří stále leží v nemocnici,“ zdůraznil pustopolomský lodivod Petr Souček.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
L. Blabla [-] - M. Bartoň [-] , A. Plachký [-] , V. Jurek [-] (74. M. Kapsa [-] ) , R. Vaverka [-] , Z. Vokáč [-] , J. Kovář [-] , J. Mičkal [-] (52. R. Gillar [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] (83. P. Julínek [-] ) , A. Marek [-]

Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - K. Vitoul [-] (86. F. Demko [-] ) , M. Švábík [-] (70. M. Hrabina [-] ) , L. Poštulka [-] , J. Frank [-] (83. P. Malík [-] ) , P. Pomp [-] , F. Štýbar [-] , R. Jašek [-] , A. Schwalbe [-] (74. A. Černohorský [-] ) , P. Potůček [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 19. R. Jašek , 29. F. Štýbar , 33. M. Švábík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - TABÁŠEK Kamil, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza