Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Polanka obrala o body Šenov


Branky


0

Polanka hraje v posledních kolech jako z partesu. Vyjma duelu s Dětmarovicemi své soupeře poslední kola na domácím hřišti válcují a ne jinak tomu bylo i v duelu s Šenovem, který v předchozím kole konečně ukončil dlouhou sérii porážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komfortní náskok pro domácí

První šanci zápasu měli domácí hned v úvodní minutě, centr Surovce zakončoval hlavou Ševčík. Janča v brance hostí vyrazil míč na roh. Z něj pak v dobré pozici hlavičkoval Robin Bartoš vedle. Hosté zahrozili o 5 minut později šanci Kopela zlikvidoval včasným vyběhnutím Řehulka. V 16. minutě centroval z levé strany Koďousek, hlavičkující Kopel pak trefil tyčku domácí branky. Ve 22. minutě udeřilo na druhé straně. Miko poslal míč mezi obránci na nabíhajícího Mašlanku, ten obešel brankáře a otevřel skóre utkání. O šest minut později zakončoval v pádu Robin Bartoš akci Mašlanky a Ševčíka nad branku a o další minutu později prošel po levé straně Drulák a jeho střela/centr skončila těsně vedle pravé tyčky. V 38. minutě zahrával přímý kop Miko, Janča jeho pokus vyrazil. O dvě minuty později kopali hosté přímý kop z 18 metrů naštěstí pro domácí nad. Ve 43. minutě zakončoval centr z pravé strany Kopel hlavou. Řehulka ale jeho pokus vyrazil mimo. Pravidlo: „Nedáš, dostaneš!“ se ukázalo o minutu později. Mašlanka posunul míč doleva na nabíhajícího Mika, ten nacentroval na zadní tyč na Surovce, který ve skluzu zvýšil na 2:0.

 

Strkanice vyústila v druhou žlutou kartu

V 55. minutě hosté snížili z přímého kopu, parádně se trefil Hanauer. O minutu později poslal do brejku Bartoš střídajícího Šindlera, ten trefil tyčku, navíc mu byl máván ofsajd. V 56. minutě se požduchali Surovec se Stařičným a oba viděli žlutou kartu. Pro Stařičného to byla ale již druhá a musel předčasně pod sprchy. V 60. minutě dostal výbornou přihrávku Bartoš, vsítil i branku, ale nesprávně mu byl máván ofsajd. V 65. minutě běžel na brankáře Šindler, jeho střela i s vyzutou kopačkou mířila mimo. O 4 minuty později prošel po levé straně Miko, přihrál Surovcovi, jehož střelu vytáhl Janča mimo. V 74. minutě poslal další povedenou přihrávku Miko na nabíhajícího Šindlera, který se konečně dočkal a zvýšil na 3:1. O osm minut později prošel po levé straně Drulák, jeho střela trefila Planku, od něj šel míč do branky. Bohužel opět z ofsajdu. V 85. minutě hosté snížili, Gajďok přihrál soupeři a Kopel z dálky přehodil vyběhnutého Řehulku ze 40 metrů.

 



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] (46. L. Uhlík [-] ) , D. Mašlanka [-] (46. D. Šindler [-] ) , R. Bartoš [-] (80. P. Planka [-] ) , D. Uher [-] , P. Miko [-] (76. T. Gajďok [-] ) , M. Skřehot [-] , K. Surovec [-] (90. H. Kubík [-] ) , R. Drulák [-] , N. Andrýsek [-]

SK Šenov
J. Janča [-] - O. Stařičný [-] , D. Vodák [-] (85. J. Stibor [-] ) , M. Schovajsa [-] (77. L. Toral [-] ) , L. Svoboda [-] (59. F. Košťál [-] ) , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] , M. Vedlich [-] , J. Kopel [-] , J. Hanauer [-] , V. Babič [-]

ŽK: 39. R. Bartoš , 56. K. Surovec - 35. O. Stařičný , 87. V. Babič , 87. M. Maleňák . ČK: 56. O. Stařičný .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HAM Tomáš - JANEČEK Jan, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.