1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov překvapil Čeladnou


Branky


0

Toto utkání mělo od počátku jasného favorita. Domácí celek hraje v popředí tabulky, má zkušený tým a na jeho hřiště zavítal nováček soutěže, který se po minulé prohře s FK SK Polanka opět propadl na dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky do poločasu

Domácí k duelu přistoupili možná až moc lehkovážně a mysleli si, že utkání s posledním celkem tabulky půjde samo. Opak byl však pravdou. Hosté se byli víc než aktivní a za jejich aktivitu jim byl odměnou vedoucí gól už v 7. minutě utkání, kdy střelu mířenou do tyče dorazil do brány Radim Pešek. Po inkasované brance však převzali kontrolu nad utkáním domácí a po půl hodině hry bylo srovnáno, pohlednou akci domácího celku zakončil s přehledem Váňa. 

Překvapivý průběh druhé půle

Málokdo by čekal, že to budou opět hosté kdo po pauze bude diktovat tempo hry. První dvě obrovské šance druhé půle si vypracoval hostující Jiří Pešek, avšak Preisner byl pozorný. Běžela 73.minuta utkání a Vratimov si za svou aktivitu vypracoval zasloužené vedení. Robin Bandy se ve skrumáži těl dostal k míči a prostřelil vše co mu stálo v cestě a zvýšil tak na 1:2. Čeladná ve svém závěrečném tlaku pokaždé selhala a Vratimov si tak připsal cenné tři body do tabulky.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
T. Preisner [-] - J. Farský [-] , M. Badura [-] , R. Kublák [-] - M. Šimák [-] , A. Fojtík [-] , O. Walder [-] , M. Váňa [-] , T. Baran [-] , A. Taraba [-] , Š. Křiva [-] (66. V. Řehák [-] ) -

FC Vratimov
O. Juras [-] - R. Bandy [-] (90. D. Pešek [-] ) , R. Pešek [-] , P. Michalčák [-] , R. Stuchlík [-] , M. Dawid [-] (86. J. Gašman [-] ) , F. Racko [-] (72. D. Žižka [-] ) , J. Pohludka [-] , V. Osvěčík [-] , J. Pešek [-] , F. Jašek [-]

ŽK: 25. M. Váňa - 26. J. Pohludka , 48. R. Pešek , 63. F. Jašek , 88. J. Pešek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KIELAR Jakub - TOMŠÍK Zbyněk, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.