1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O překvapení kola se postarala Vyskytná


Branky


0

Velké překvapení se zrodilo v Novém Rychnově. Domácí měli možnost dostat se do čela III. třídy, do se však nepodařilo. Naopak Vyskytná se díky vítězství posunula na 8. příčku, což znamená momentální záchranu v soutěži. Hostům stačily na obrat 3 minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Rychnov byl zpočátku lepší, vytvořil si několik gólových šancí, z nich proměnil poute jednu díky brance Březiny. Útočník domácích Loskot vstřelil 2. gól, který však nebyl uznán pro velmi sporný ofsajd. I v druhé půli měli domácí převahu, avšak Vyskytná vyučovala z produktivity. v 70. minutě "natáhnul" stoper Fíla z 30 metrů a trefil přesně. O 3 minuty později Souček dokonal obrat po chybě domácí obrany. Vyskytná náskok udržela a odváží si překvapivé vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov B
Jiří Nepraš st., trenér Nového Rychnova B: Neproměňování šancí je alfa a omega fotbalu a my jsme dnes nebyli produktivní.

TJ Sokol Vyskytná
Ladislav Hlobeň, asistent trenéra Vyskytné: S výsledkem jsem na výsost spokojen.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov B
Š. Karša [-] - J. Mareš [-] , P. Komárek [-] , R. Koubek [-] , D. Karpíšek [-] (46. V. Mareš [-] ) - V. Březina [-] , J. Římal [-] (75. M. Čech [-] ) , J. Nepraš [-] , P. Slavík [-] (63. N. Minh [-] ) - O. Loskot [-] (46. P. Barták [-] ) , K. Fíla [-]

TJ Sokol Vyskytná
P. Sekal [-] - P. Valenta [-] , P. Fíla [-] , J. Roubíček [-] , L. Souček [-] - V. Fila [-] , J. Bezděkovský [-] , D. Krejčí [-] , P. Vondrák [-] - J. Štěpán [-] , P. Blažek [-]

Hráči zápasu: J. Mareš , Š. Karša .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.