Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senožaty zvítězily v Petrovicích


Branky


0

Senožaty zvládly na jedničku zápas s Petrovicemi. Výborně pracovala především útočná dvojice Senožat - Pilát, Maděra. Senožaty si připisují důležité 3 body a dotahují se v tabulce na své soupeře z Želiva a Velké Chyšky. Petrovice se naopak propadly na samotný chvost tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo šťastně pro domácí. Už ve druhé minutě nedokázali hostující stopeři ukopnout balón za hranici šestnáctky a Kubát ani nemusel předvést skvělou kopací techniku, aby dostal míč do branky. Hosté se rychle oklepali. Večeřa o pět minut později trefil těsně vedle a vzápětí nastřelil břevno. Už v 18. minutě srovnal Maděra, kdy po prostrčení z hranice šestnáctky prostřelil Kytku. Ve druhém poločase měli stále více na kopačkách míč hosté ze Senožat. Už v 50. minutě individuálně zatáhl míč agilní Pilát a na malé vápno naservíroval přihrávku, kterou Maděra musel proměnit. O čtyři minuty později přidal pojistku Večeřa a zápas byl rozhodnut. Definitivu přidal v 76. minutě opět po samostatném průniku Pilát. Senožaty zaslouženě zvítězily 4:1.



Ohlasy k zápasu


Vysočina Petrovice
Martin Krejčí, trenér Petrovic: Odehráli jsme nejhorší zápas na jaře. Soupeř ze Senožat byl jasně lepší.

TJ Sokol Senožaty
Ladislav Mareš, trenér Senožat: Naši hráči prokázali, že venku prostě umí. Konečně se probudil střelec Maděra a hodně mě potěšil mladík Pilát.



Sestavy


Vysočina Petrovice
M. Kytka [-] - J. Onderka [-] , J. Folejtar [-] , J. Dus [-] , P. Vávra [-] - V. Zach [-] , V. Zástěra [-] , F. Krpálek [-] , J. Kameš [-] - B. Kubát [-] , L. Peterka [-]

TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - K. Sýs [-] , K. Mareš [-] , M. Burda [-] , J. Vokřál [-] - J. Vlk [-] (69. R. Jankůj [-] ) , M. Večeřa [-] (80. L. Mareš [-] ) , J. Cibula [-] , M. Koželuh [-] (65. J. Mareš [-] ) - M. Pilát [-] , R. Maděra [-]

Hráči zápasu: V. Zach , V. Zástěra - R. Maděra , M. Pilát .
Místo: Petrovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.