2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovické "béčko" udrželo doma všechny body.


Branky


0

První poločas měli ve své režii Černovičtí a zaslouženě jej vyhráli 2:0. Do druhého poločasu ale jako by nastoupilo jiné mužstvo domácích a iniciativy se tak chopili hosté z Mnichu, jejichž zlepšený výkon však stačil jen ke korekci výsledku na 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nápor domácích, ze kterého hlavičkoval Studený pouze do tyče, proměnil ve vedoucí branku Vlach. Tlak domácích pokračoval, skóre se měnilo až 3 minuty před poločasovým hvizdem brankou obránce Bíra. Do 2. poločasu jako by nastoupilo jiné mužstvo černovických fotbalistů. Iniciativu postupně přebírali snaživí hosté, kteří hrozili nejen z rychlých brejků, ale i s postupného tlaku. Snížení skóre přišlo po hrubce v obranné řadě, když se hostující Motyčák trefil parádně do "šibenice" bezmocného Vošahlíka ml.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice B
Miloš Tille, trenér Černovic B: Celý první poločas jsme dobrou kombinační hrou přehrávali svého soupeře. Poté se nám přestalo dařit, uchýlili jsme se k nakopávání míčů, na což jsme málem doplatili.

TJ Sokol Mnich
Jiří Šimeček, sekretář Mnichu: Škoda jen, že jsme ve 2. poločase nevyužili některé nabídnuté brankové příležitosti. Domácí hodně kazili, zdálo se jako by jim docházely síly i přesto, že do hry poslali 4 odpočaté hráče.



Sestavy


TJ Sokol Černovice B
K. Vošahlík ml. [-] - L. Mach [-] , V. Hůlka [-] , J. Bohuslavický [-] , B. Bíro [-] - T. Hlásek [-] , J. Tíkal [-] (72. P. Krejčí [-] ) , J. Vlach [-] (46. M. Mazanec [-] ) , J. Studený [-] (54. P. Vránek [-] ) - J. Míka [-] , A. Pravda [-] (90. P. Matoušek [-] )

TJ Sokol Mnich
M. Šimeček [-] - P. Koukal [-] , M. Fryc [-] , P. Musil [-] (27. P. Novotný [-] ) , P. Koukal [-] - P. Motyčák [-] , M. Voda [-] , D. Štangl [-] , M. Hrdlička [-] (78. J. Dvořáček ml. [-] ) - Z. Mocek [-] , J. Švácha [-] (57. M. Cabaj [-] )

ŽK: 48. J. Studený , 65. J. Tíkal , 75. B. Bíro , 87. P. Vránek - 17. P. Koukal , 40. M. Voda .
Hráči zápasu: B. Bíro - P. Koukal .
Místo: Černovice. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.