2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Želivem a Petrovicemi nenašlo vítěze, ani poraženého.


Branky


0

Zápas mezi Želivem a Petrovicemi skončil za nerozhodného stavu 2:2. Domácí i hosté mohli získat 3 body pro sebe, obě mužstva však nastřelila pouze tyč. Želiv stále čeká na jaře na vítězství, naopak Petrovice prodloužil sérii neproher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Želivem a Petrovicemi přineslo velmi vyrovnaný zápas. Diváci viděli čtyři zajímavé góly a na každé straně zazvonila tyč. První gól padl po chybě hostů kdy Lukáš Radil se vzpamatoval nejrychleji a chytře obešel gólmana a zakončoval do prázdné brány. Hosté se ale nezalekli a hned po dvou minutách zápas vyrovnali kdy bojovný Filip Krpálek posunul do běhu míč Kubátovi a ten pohodově zavěsil míč na levou stranu brány. Třetí gól dal Kopecký který si křikl na Jana Radila aby mu přenechal míč a chytrou přesnou střelou do dolního pravého rohu brány zvýšil stav utkání na 2:1. Čtvrtý gól byl jen o štěstí, kdy hráč Petrovic zkusil nacentrovat do velkého vápna kde nešťastně tečoval míč rukou Špinar a rozhodčí odpískal penaltu. Onderka s chladnou hlavou proměnil penaltu a vyrovnal stav zápasu na 2:2. Ke konci zápasu bylo na každé straně mnoho gólových šancí, ale ani jedna neskončila v bráně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želiv
Jaroslav Humeš st., trenér domácích: Nejsem spokojený s výsledkem. Naši hráči hráli lepší fotbal než hosté. Zasloužili jsme si 3 body.




Sestavy


TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] - M. Josl [-] , P. Novák [-] , A. Hora [-] , J. Špinar [-] - Z. Humeš [-] , M. Kopecký [-] , L. Radil [-] , L. Stibůrek [-] (81. J. Zour [-] ) - J. Radil [-] , J. Peknik [-] (46. M. Němec [-] )

Vysočina Petrovice
M. Kytka [-] - F. Krpálek [-] , J. Onderka [-] , J. Dus [-] , J. Kloc [-] (46. L. Příhonský [-] ) - V. Zach [-] , L. Peterka [-] , B. Kubát [-] , J. Kameš [-] (81. V. Krpálek [-] ) - J. Folejtar [-] , V. Zástěra [-]

Hráči zápasu: M. Kopecký , L. Radil - F. Krpálek .
Místo: Želiv. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.