0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov veze 3 body ze Senožat.


Branky


0

Rezerva Nového Rychnova bojuje ve III. třídě o nejvyšší příčky a roli papírového favorita v Senožatech splnila. Nadprůměrný zápas byl však velmi vyrovnaný, šance se rodily na obou stranách. Větší klid v koncovce prokázali hosté a v tabulce si připisují 3 body za vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tentokrát bylo v Senožatech k vidění utkání hrané v nasazení se spoustou šancí na obou stranách. Skóre se měnilo rychle. Už ve druhé minutě se odražený míč dostal mimoděk ke Slancovi a ten se sám před brankářem nemýlil. O pět minut později mohl tentýž hráč zvýšit, obešel i brankáře, jenže se střelou do prázdné branky tak dlouho váhal, až mu míč domácí stoper ustřelil. Potom iniciativu převzali domácí. Postupně se třikrát do vyložených šancí dostal Maděra, ale ani jednou neproměnil. I druhý poločas přinesl svižný fotbal. Obě družstva si vytvářela šance i nebezpečné střely, ale oba brankáři byli vždy na místě. Domácí tlačili, ale jejich snahu utnul v 83.minutě Nepraš, který z hranice šestnáctky netrefil míč jak chtěl, ale právě to překvapilo domácího gólmana. Hosté z Nového Rychnova si již vítězství pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Senožaty
Ladislav Mareš, trenér Senožat: Po pátečním zápase jsme trochu lepili obranné řady, na marodku přibyli další dva hráči základní sestavy. Nicméně to nic nemění na tom, že Rychnovští mají technicky kvalitní kádr a dnes předvedli, proč hrají o špičku tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Senožaty
R. Jankůj [-] - K. Sýs [-] , J. Mareš [-] , K. Mareš [-] , L. Mareš [-] - J. Vlk [-] , M. Večeřa [-] , J. Cibula [-] , M. Koželuh [-] - M. Pilát [-] , R. Maděra [-]

TJ Start Nový Rychnov B
R. Štásek [-] - V. Mareš [-] , P. Nenadál [-] , R. Koubek [-] , P. Slavík [-] - M. Loskot [-] (86. P. Barták [-] ) , J. Slanec [-] (70. P. Mareš [-] ) , J. Nepraš [-] , R. Pozník [-] - L. Císař [-] (84. M. Čech [-] ) , P. Komárek [-]

ŽK: 80. P. Komárek .
Hráči zápasu: J. Cibula - R. Štásek .
Místo: Senožaty. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.