1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas týmů ze spodní části tabulky dopadl nerozhodně


Branky


0

Utkání nevalné úrovně bylo k vidění v Senožatech, kam zavítala Vyskytná. Oba týmy v jarní části sezóny sbírají samé remízy. Remízou skončilo i vzájemné utkání těchto celků. Za Senožaty se trefil gólem "do šatny" Večeřa a za hosty vyrovnával zkušený Blažek. Nespokojený s výkonem byl domácí trenér Ladislav Mareš. Jeho postřehy k zápasu si můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou týmů bojujícím ve spodních patrech tabulky diváky nudil. Hrálo se prakticky bez šancí a mezi tyče za celý zápas zamířili pouze dvě střely. Obě nakonec skončili v síti. V prvním poločase přišla trocha vzruchu v jeho samém závěru. Ve 41. minutě trefil hlavičkou míč do břevna K.Mareš, ten se odrazil k Cibulovi, který rovněž trefil hlavičkou břevno, třetí dorážka Mareše už skončila v náručí brankáře. Ve 45. minutě zahrával z pětadvaceti metrů trestný kop M. Večeřa a nedal Fílovi šanci. Ve druhém poločase pokračovala fotbalová šeď. Klíčovým se ukázalo střídání Vyskytné v sedmdesáté minutě. Na hřiště přišel zkušený Blažek a po osmi minutách na hřišti skóroval z hranice malého vápna po nedorozumění domácích stoperů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Senožaty
Ladislav Mareš, trenér Senožat: Stejně jako první zápas proti Želivu jsem na lavičce protrpěl. Hráčům se nedaří takřka nic. Bohužel u nich postrádám i bojovnost a chuť do fotbalu. Zápas byl fotbalová bída, za kterou si ani jeden tým nezaslouží ani bod.




Sestavy


TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - K. Sýs [-] , M. Burda [-] , K. Mareš [-] , J. Vokřál [-] - J. Vlk [-] (85. L. Mareš [-] ) , M. Večeřa [-] , J. Cibula [-] , M. Koželuh [-] - M. Pilát [-] (75. J. Mareš [-] ) , R. Maděra [-]

TJ Sokol Vyskytná
P. Fíla [-] - J. Roubíček [-] , J. Bezděkovský [-] , J. Mejstřík [-] , H. Bína [-] (75. P. Sekal [-] ) - V. Fila [-] , P. Valenta [-] , D. Šustr [-] , M. Havel [-] (70. P. Blažek [-] ) - L. Souček [-] , J. Štěpán [-]

Hráči zápasu: M. Večeřa - P. Blažek .
Místo: Senožaty. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.