0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice vezou 3 body z Velké Chyšky


Branky


0

Hosté z Petrovic získali 3 důležité body v boji o záchranu a odpoutali se z posledního místa tabulky. Velká Chyška byla neefektivní ve finální fázi a nevstřelila ani jednu branku. Zápas skončil 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Domácím patřil začátek zápasu, ale šance Lukáše Zamrzly neposunuly ukazatelem skóre. Zato v 9. min po nedorozumění obrany šli do vedení hosté zásluhou Peterky. Do přestávky se domácí snažili o vyrovnání, ale pozorná obrana hostí odolala. Druhý poločas začali domácí nuceným trojím střídáním, ale i tak měli mírnou převahu v poli. Po nevyužitých šancích Buchty a Maliny nakonec měli poslední slovo hosté, když po přímém kopu v 90.minutě hlavou pečetil vítězství Petrovic Marousek.



Sestavy


TJ Strážiště Velká Chyška
M. Štamberk [-] - L. Krch [-] (46. M. Mička [-] ) , M. Malina [-] , L. Mládek [-] (46. D. Střádal [-] ) , J. Rathouský [-] - M. Štarman [-] , L. Zamrzla [-] (46. P. Buchta [-] ) , J. Zamrzla [-] , L. Zelenka [-] - R. Havlíček [-] , M. Buchta [-]

Vysočina Petrovice
M. Kytka [-] - B. Kubát [-] , V. Zach [-] , J. Dus [-] , P. Vávra [-] (90. V. Krpálek [-] ) - J. Kloc [-] , K. Marousek [-] , V. Zástěra [-] , J. Kameš [-] (46. J. Folejtar [-] ) - F. Krpálek [-] , L. Peterka [-]

Hráči zápasu: M. Malina - K. Marousek .
Místo: Velká Chyška. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.