2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 15:00

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec zachránil remízu v 90. minutě.


Branky


0

Favoritem zápasu Lukavce se Senožaty byli domácí. Hosté však sahali po vítězství. Remízu zachránil z pokutového kopu Pešek v 90. minutě. Utkání bylo zastíněno zraněním brankáře Senožat Večeři, který se v 70. minutě uhodil do hlavy a musel jej transportovat vrtulník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu chyběla oběma týmům rychlost. Hosté hráli takticky zezadu a vyráželi do rychlých protiútoků. Lukavec měl mírnou převahu, své šance však neproměnil. Začátek druhého dějství vyšel domácím na výbornou, když se ujali vedení díky brance Prokopa. O minutu později však bylo vyrovnáno, po chybě domácích ve středu hřiště, přeloboval Martin Večeřa vyběhnuvšího brankáře Ludvíka. V 70. minutě se brankář Senožat Ivo Večeřa uhodil o tyčku do hlavy a musel jej transportovat vrtulník. Zápas po delší odmlce pokračoval. Senožaty se ujali vedení, po rychlém protiútoku se v 78. minutě prosadil Maděra. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou překvapivé 3 body, odpískal rozhodčí Kopecký penaltu za ruku v pokutovém území. Pešek pokutový kop proměnil a utkání skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
pan Charvát, trenér Lukavce: Bylo to ospalé utkání. Chyběla nám rychlost a kvalita ve finální fázi. Hosté hráli takticky ze zatažené obrany a vyráželi do rychlých protiútoků. Hráli jsme dnes v křeči. Výsledek je však v tuto chvíli vedlejší, důležité je, aby brankář Večeřa byl v pořádku.

TJ Sokol Senožaty
Ladislav Mareš, trenér Senožat: V zápase podali naši hráči nejbojovnější výkon jara. Minimálně bod si zasloužili, ale měli hodně blízko ke třem. Nejdůležitější je, že vrtulníkem transportovaný brankář Ivo Večeřa, vyvázl po úrazu hlavy „pouze“ s těžkým otřesem mozku a bude v pořádku. Chtěl bych tímto poděkovat panu Charvátovi a ostatním z Lukavce, že se postarali o přivolání ZS a do jejího příjezdu i o hráče.



Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - J. Mařinec [-] , L. Krill [-] , M. Šimek [-] , T. Mišon [-] - S. Prokop [-] , M. Merenus [-] , M. Zeman [-] , M. Zamrzla [-] (80. P. Švec [-] ) - D. Wenemoser [-] (46. L. Krill [-] ) , V. Pešek [-]

TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] (70. J. Mareš [-] ) - K. Mareš [-] , M. Burda [-] , K. Sýs [-] (59. J. Kůrka [-] ) , L. Mareš [-] - M. Koželuh [-] , J. Cibula [-] , J. Vlk [-] , M. Večeřa [-] - R. Maděra [-] , M. Pilát [-]

Hráči zápasu: S. Prokop - M. Večeřa .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.