4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 10:30

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítovčice porazily Antonínův Důl a v konečné tabulce poskočily o čtyři místa výše


Branky


14. D. Matula , 19. M. Mikulec , 86. D. Matula , 90. J. Hrad - 40. L. Zdarsa
0

Bítovčicím se závěr soutěže vydařil. Po výhře nad Puklicemi a remíze v Brtnici si v posledním zápase sezóny dokázaly díky výbornému výkonu poradit s nebezpečným soupeřem z Antonínova Dolu a v tabulce se tak dostaly právě před svého nedělního soupeře na konečné deváté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 25.minut zápasu bylo v naprosté režii domácích. Domácí vlétli na soupeře s velkým nasazením a z jejich výborné hry vytěžili dva krásné góly. Nejprve ve 14.minutě po pasu Chvátala na Mikulce, přišla přesná přihrávka do vápna a s tou si poradil Matula. V 19.minutě přišla krásná kombinace Lázničky s Mikulcem, který zvýšil na dva nula pro domácí. Poté začali zlobit i hosté, ale otěže zápasu drželi pořád domácí. Velkou gólovou příležitost měl domácí Horáček, ale jeho střelu srazil hostující hráč. Domácí Vacek trefil tyč. Hostům se podařilo snížit Zdarsou po rohovém kopu ve 40.minutě.

Druhý poločas se odvíjel od toho prvního, domácí zahazovali další brankové příležitosti, kterou měl Matula, Láznička šel sám na brankáře, který jeho zakončení srazil na roh. Mikulec šel také sám na gólmana a ten ho vychytal. I hosté měli obrovskou příležitost, ale jejich šance zůstala po dobrém zákroku domácího gólmana nevyužita. Rozhodnutí přišlo v závěru, když první příležitost spálil Matula, ale v další šanci po přiklepnutí Mikulce rozhodl o výsledku zápasu. Konečnou podobu výsledku přidal v 90.minutě po sólu domácí Hrad.



Ohlasy k zápasu


FC Bítovčice
trenér Bítovčic: Naše výhra je naprosto zasloužená. Hráči se vymáčkli a podali výborný výkon. Jeden z nejlepších v sezóně. Čekal nás těžký soupeř, ale kluci na ně vlétli a podařilo se nám hned v úvodu odskočit gólově, což bylo strašně důležité. Tentokrát se nám podařilo i proměnit nějaké šance, což se nám dlouhodobě nedaří a bere nám to stále body. Tentokrát to vyšlo a hlavně v úvodu zápasu jsme hráli výborný fotbal.




Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - L. Chvátal [-] , T. Kourek [-] , Z. Kourek [-] , L. Komárek [-] - M. Šťáva [-] (83. J. Hrad [-] ) , P. Vacek [-] , D. Matula [-] , P. Horáček [-] (40. J. Dvořáček [-] ) - M. Mikulec [-] , J. Láznička [-] (83. L. Pokorný [-] )

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanusek [-] - V. Kocmánek [-] , V. Barták [-] , .. Čermák [-] , Z. Duba [-] - J. Göth [-] , L. Zdarsa [-] , D. Gregor [-] , P. Vorálek [-] - M. Šabatka [-] , B. Pavelka [-]

Hráči zápasu: L. Komárek , Z. Kourek , T. Kourek .
Místo: Bítovčicce. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.