3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč porazila i Velkou Bíteš


Branky


21

Stařeč na jaře válí. Tentokrát její sílu pocítila rezerva Velké Bíteše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve Starči se utkaly dva týmy, kterým se na jaře daří. Domácí neprohráli sedmkrát v řadě a hosté drželi sérii šesti zápasů bez prohry.

 

Úvodních pětadvacet minut patřilo hostům, kteří byli pohyblivější a přesnější v kombinaci. To naopak domácím scházelo. Hosté však v této části utkání trefili pouze tyč. Změna přišla po občerstvovací přestávce. Ve 30. minutě byl faulován Ježek a Michal Vodička se z přímého volného kopu trefil přesně k tyči – 1:0. O dvě minuty později vyšla domácím krásná kombinace, na jejímž konci byl Filip Strouha – 2:0. Poté mohli domácí vedení zvýšit, ale Bříza sám před brankářem nedal a Zejda po opakovaných odražených pokusech před brankou nedal do prázdné. Branky se však ještě domácí do konce poločasu dočkali, přetažený roh zachytil Ježek, zbavil se dvou obránců a míč posadil na hlavu Michala Vodičky – 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začali hosté se snahou zvrátit výsledek, ale již v páté minutě Ježek krásně ve vápně zpracoval vysoký míč ocitl se sám před brankářem, ale brankáře nepřekonal. Hra pak byla po celou dobu víceméně vyrovnaná. Hosté měli jednu velkou šanci, ale Obůrka samostatný nájezd z úhlu zlikvidoval. Vytáhnul se také při střele z vápna mířící do horního rohu branky. Velká Bíteš se mohla pokusit ještě o zvrat poté, co v 82. minutě doklepl po závaru míč do sítě Hemala – 3:1.

 

Stařeč jede v příštím kole na hřiště Měřína. Velká Bíteš se představí v Radešínské Svratce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Myslím, že naše vítězství bylo nakonec zasloužené, vypracovali jsme si více vyložených šancí a hlavně byli jsme i produktivní. Kdo však viděl prvních dvacet pět minut asi by na nás nevsadil. Soupeř byl zkušený a s dobrými fotbalisty, v horkém počasí přece jen ale postupem času ztrácel síly. Z naší strany musím vyzdvihnout mimořádný výkon Michala Vodičky, perfektní defenzivu a hru hlavou orámoval i dvěma brankami. Pochvalu tentokrát zaslouží oba krajní záložníci/útočníci Ježek se Strouhou. Pro nás série osmi zápasů bez porážky a tři body znamenají definitivní záchranu a 21 jarních bodů překročení jarního cíle dosáhnout 19 bodů.

FC PBS Velká Bíteš B
Milan Dufek (sekretář): Stařeč se na jaře nebývale zlepšila a neprohrála už několik utkání v řadě, remizovala dokonce 1:1 i s jasným lídrem tabulky z Rapotic. Náš tým tentokrát nastoupil čistě s hráči B-týmu a i přes dobrý výkon prohrál 1:3, když o výsledku rozhodl úsek těsně po odehrané půlhodině, kdy domácí zaznamenali dvě rychlé branky.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] (85. L. Vaníček [-] ) , M. Kaňka [-] (71. M. Linhart [-] ) , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] (80. J. Rambousek [-] ) , F. Strouha [-] , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , V. Smejkal [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Švanda [-] , T. Pelán [-] , M. Paprskář [-] , M. Švanda [-] (71. F. Svoboda [-] ) - M. Klusák [-] , J. Horký [-] , T. Loup [-] - L. Pelikán [-] , J. Jelínek [-] , R. Hemala [-]

ŽK: 63. J. Rambousek , 86. M. Bříza .
Hráči zápasu: R. Ježek , F. Strouha , M. Vodička .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - ROSICKÝ Pavel, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra hostů

Velká Bíteš má v posledních kolech velkou formu, proto si myslím, že ve Starči vyhraje.