0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov vyhrál ve Velkém Beranově


Branky


21

Oslabení hosté potrestali Velký Beranov za chabou produktivitu. V zápase padly tři červené karty,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí i hosté se museli vyrovnat s absencemi. Beranovu chyběl Ganzwohl. Bohdalovu scházeli Doležal, Aleš Neuman, Šimek a Henzl. Do brány znovu šel veterán Pokorný.

 

První poločas byl v jasné režii domácího týmu, který byl jasně lepší. Velký Beranov měl několik velkých šancí, ale narážel na skvělý výkon Radima Pokorného v bráně hostů a především díky němu se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté vstřelili dvě branky

Úvod druhé půle byl ve stejném duchu jako první poločas. Ve velké šanci však domácí útočník selhal, a když beranovští z malého vápna překopli prázdnou bránu, tak přišel trest. V 64. minutě se do ojedinělé šance dostal Vojtěch Koukal a překonal Dvorského – 0:1. V 84. minutě pronikl po pravé straně Vít Pokorný a střelou o tyč zvýšil – 0:2.  Závěr zápasu se nesl ve smršti červených karet. V 86. minutě byly po vzájemné potyčce vyloučeni Rostislav Kittler s Oldřichem Chalupou. Tři minuty na to uviděl červenou kartu za kritiku nepřesného sudího Maara i Pavel Jaroš. Hosté si však své vedení pohlídali a do tabulky si připsali cenné tři body.

 

Velký Beranov hraje v příštím kole na hřišti Rantířova. Bohdalov přivítá Luka nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Děkujeme všem hráčům za bojovnost a nasazení a vůbec přístup k tomuto veledůležitému zápasu, protože vítězství ve Velkém Beranově znamená téměř stoprocentní zachování I.B.třídy v Bohdalově i pro příští sezónu a hlavně zklidnění ve zbývajících třech zápasech.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - P. Kittler [-] , J. Štumar [-] , F. Smejkal [-] - T. Matějíček [-] (85. R. Jonáš [-] ) , M. Křenek [-] , D. Miška [-] (61. V. Molva [-] ) , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (70. J. Pýcha [-] ) , J. Hladílek [-] , K. Eliáš [-] -

Sokol Bohdalov
R. Pokorný [-] - D. Skála [-] , P. Jaroš [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - P. Neuman [-] , A. Fabík [-] , V. Pokorný [-] , P. Jaroš [-] - V. Koukal [-] , F. Boháček [-] (79. P. Fabík [-] ) -

ŽK: 13. T. Matějíček , 48. J. Hladílek , 52. R. Kittler , 55. J. Štumar , 77. P. Kittler - 15. V. Pokorný , 26. P. Jaroš , 56. O. Chalupa , 66. P. Neuman . ČK: 86. R. Kittler - 86. O. Chalupa , 89. P. Jaroš .
Hráči zápasu: Z. Novotný , D. Skála .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAAR Michal - KŘÍŽ Jan, VRZAL Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: remíza

Hráči Velkého Beranova jsou v domácím prostředí velmi silní, ale Bohdalov by mohl překvapit a získat nějaké body. Proto očekávám remízu.