1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné doma zaváhalo, tři body putují do Rantířova


Branky


0

V bitvě týmů ze středu tabulky byli mírným favoritem domácí, rezerva Rantířova však v posledním zápase sezóny předvedla velmi kvalitní kombinační fotbal. Ani domácí mužstvo se však nenechalo zahanbit, a tak se slušná divácká návštěva dobře bavila. Hlavně zásluhou výborného prvního poločasu si nakonec tři body odvezli hosté z Rantířova. Nováček soutěže tak sezónu zakončil na solidním sedmém místě, Jamné v konečném účtování skončilo ještě o stupínek výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V úvodu utkání byli lepším týmem hosté z Rantířova, kteří si díky kvalitní kombinační hře vytvořili územní převahu. Paradoxně, když se domácím podařilo hru vyrovnat, přišel první krásný úder z kopačky Michala Horáčka, který nádherně uklidil odražený balón po rohovém kopu hostů. Za chvíli mohli skórovat i domáci, ale Lukáš Varhaník neproměnil samostatný nájezd na bránkáře Fouse, poté udeřili opět dvakrát hosté, kteří po akcích středem hřiště dali dva góly - Pecha a Vacek.  

Do druhého poločasu udělali hosté dvě změny v sestavě, což bylo také jedním z důvodů, že v druhé půli měli domácí výrazně navrch, díky přízemní kombinaci se často dostávali do blízkosti branky Fouse, bohužel však domáci nebyli schopni proměnit ani jednu z šancí. Vrcholem zmaru byla neproměná penalta L. Varhaníka po faula na A. Kubína. Od 75. kvalita hry upadla, hosté mohli skórovat z několika brejků, které však většinou pokazili v předfinální fázi. Čestný úspěch domácích vstřelil v 85. V. Kubín po krásné akci, která začala od stopera J. Hory a skončila samostatným únikem V. Kubína, který tváří v tvář Fouse nezaváhal. Utkání velmi pěkné úrovně skončilo vítězstvím hostů 1:3.



Sestavy


TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - A. Kubín [-] , O. Vomela [-] , T. Skryja [-] , J. Kubín [-] - J. Klíma [-] (60. M. Pytlík [-] ) , V. Kubín [-] , P. Pavlíček [-] (60. M. Píbil [-] ) , R. Musil [-] - J. Hora [-] , L. Varhaník [-]

TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - M. Horáček [-] , D. Cabúk [-] , P. Cibulka [-] , D. Vaněk [-] - J. Kozák [-] (84. L. Vácha [-] ) , M. Vacek [-] , .. Vlček [-] , M. Chroustovský [-] - M. Pecha [-] (46. D. Chlupáček [-] ) , M. Benda [-]

Hráči zápasu: R. Musil - M. Vacek .
Místo: Jamné. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.