Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš rozstřílela Rokytnici


Branky


24

Rezerva Velké Bíteše rozstřílela Rokytnici a přiblížila se postupovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí byli v utkání s Rokytnicí jasným favoritem, a to také během utkání potvrdili, když svému soupeři nastříleli šest branek.

 

Začátek zápasu přitom vyšel lépe hostům. V 9. minutě se hosté dokonce dostali do vedení, když Michala Pelána překonal Lukáš Hakl - 0:1. Z vedení se ale hosté radovali jen do 22. minuty. To se prosadil sváteční střelec Miroslav Paprskář a bylo srovnáno - 1:1. S hosty bylo ještě hůře ve 40. minutě, kdy se poprvé v zápase prosadil Ryan Whittingham a poslal rezervu Velké Bíteše do vedení, se kterým šli domácí do kabin - 2:1.

Domácí navyšovali vedení

Hostům vůbec nevyšel vstup do druhého poločasu, když si ve 47. minutě vstřelil nešťastnou vlastná branku Adam Štefánek, čímž posadil domácí na koně - 3:1. Desetiminutovka mezi 50. a 60. minutou patřila zahraniční akvizici bítešských. Nejprve Ryan Whittingham zvýšil na 4:1, když Široký nedosáhl na jeho střelu. Ten samý hráč se prosadil i o deset minut později a završil tak hattrick - 5:1. V závěru zápasu hosté ještě jednou inkasovali, když neuhlídali Tomáše Loupa, který zvýšil na konečných 6:1 pro domácí tým.

 

Velká Bíteš neprohrála pošesté v řadě a při ztrátách Měřína i Radešínské Svratky může i nadále myslet na druhé místo. V příštím kole zajíždí do Starče. Rokytnice se na domácím hřišti pokusí zaskočit měřínskou Jiskru. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Milan Dufek (sekretář): Rokytnice na tom na jaře není vůbec dobře, její výsledky jsou špatné a zřejmě něco nefunguje v oddíle jako takovém. Zápas u nás si totiž soupeř chtěl v pátek večer odložit, údajně kvůli nemocnosti hráčů. Nikomu nelze sahat do svědomí, ale hráčů nakonec dorazilo hned čtrnáct a zřejmě napumpování vztekem, že jsme jejich žádosti na poslední chvíli nebyli schopni vyhovět, dostali se rychle do vedení 1:0. Pak už ale tempo zápasu začala diktovat Benfika, brzy přišly branky a nakonec se jejich účet zastavil až na počtu šest. Blýskla se hlavně posila z áčka Ryan, který zaznamenal hattrick.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Ondřej Štefánek (hráč): Do Velké Bíteše jsme jeli bez některých klíčových hráčů, což se nakonec ukázalo jako klíčové. Dostali jsme se do vedení a hned poté jsme dali tyč. Po obdrženém gólu na 3:1 bylo hotovo a vysoko jsme prohráli.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Švanda [-] (71. F. Svoboda [-] ) , T. Pelán [-] , M. Paprskář [-] (63. L. Pelikán [-] ) , M. Švanda [-] - T. Loup [-] , M. Ivančík [-] (46. T. Mrňa [-] ) , J. Horký [-] , M. Klusák [-] - R. Whittingham [-] , D. Hibš [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - L. Hakl [-] , J. Syrový [-] , J. Herbrych [-] , J. Bartejs [-] (68. J. Veleba [-] ) , D. Kašiár [-] (65. J. Železník [-] ) , O. Štefánek [-] (73. M. Štork [-] ) , A. Štefánek [-] , L. Hobza [-] , D. Jičínský [-] , D. Kašpar [-]

ŽK: 53. J. Horký , 55. M. Klusák , 81. T. Loup - 35. D. Kašiár , 62. O. Štefánek , 66. L. Hakl , 81. D. Jičínský .
Hráči zápasu: R. Whittingham , M. Paprskář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLIŽ Emil - JANOVSKÝ Aleš, DOSTÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Velká Bíteš poslední kola pravidelně boduje. Rokytnice ale svoji smůlu taky musí někdy prolomit. Pro většinu jasná jednička, já tipuji remízu (i když bych Rokytnici přál 3 body a záchranu). Trefí se Maťa Vahila nebo Prokeš ze standartky.