2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velké Bíteše obrala Měřín


Branky


17. D. Polák , 75. M. Kožený - 18. T. Pelán , 39. J. Pohl
27

Ve šlágru kola hosté využili volného víkendu divizního áčka a v silné sestavě získali v Měříně bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Do Měřína přijela Velká Bíteš, jejíž rezerva využila volného víkendu divizního áčka a k derby přijela ve velmi silné sestavě.

 

Začátek utkání vyšel lépe domácím, ale Bublán ani Procházka se skóre nepohnuli. Změna přišla v 17. minutě, kdy Beranův centr po rohovém kopu našel Poláka a ten otevřel skóre - 1:0. Hned za minutu však bylo srovnáno, když se také po rohovém kopu trefil nehlídáný Tomáš Pelán - 1:1. Následně byl v šanci Beran, ale Janoušek ho vychytal. Součkova rána zase mířila těsně mimo. V 39. minutě se na malém vápna dostal k míči Jan Pohl a nekompromisně propálil Hladíka - 1:2. Druhou půli tak výsledkově zvládli lépe hosté, i když měřínští byli aktivnějším týmem.

Domácí dokázali srovnat

Druhá půla navázala na tu pvrvní. Hned v úvodu se pokoušel vyrovnat Beran, ale těsně minul. Zahrozili i hosté, ale pouze orazítkovali konstrukci domácí brány. Bítešští měli i další tutovky, ale své vedení nenavýšili. Poté se k několika závarům dostali domácí, ale hostující defenziva si s nimi věděla rady. Vyrovnání přišlo v 75. minutě, když Bublánův centr z křídla našel Marcela Koženého a ten míč uklidil do sítě - 2:2. Hned na to mohl ten samý hráč otočit, ale Janouškovi pouze vyprášil rukavice. Ani jeden tým se nechtěl spokojit s bodem, a tak se hra přeleévala ze strany na stranu, branka však nepadla.

 

Měřínští v příštím kole zajíždí do Nedvědice. Velká Bíteš hraje doma s Rokytnicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Rozhodně musím být spokojený s bodem, když se podívám na sestavu hostí. Musím pochválit všechny kluky za předvedenou hru zejména v prvním poločase. Ač jsme měli v určitých pasážích velké štěstí, měli jsme i dost šancí na to, brát tři body. Ale jak jsem říkal, s bodem jsme v dané situaci spokojeni.

FC PBS Velká Bíteš B
Milan Dufek (sekretář): Do Měřína odcestovala celá řada hráčů širšího kádru A-týmu a společně s ostatními nebyli daleko od výhry. Těsné vedení 2:1, ale hosté neudrželi a domácím se podařilo čtvrthodinu před koncem srovnat na výsledných 2:2.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Beran [-] , M. Hladík [-] (61. J. Šoukal [-] ) , M. Kolda [-] (79. D. Jonáš [-] ) , M. Souček [-] , M. Matoušek [-] , T. Bublán [-] , T. Láznička [-] (71. K. Kružík [-] ) , D. Polák [-] , M. Kožený [-] , V. Procházka [-]

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - D. Hibš [-] , M. Paprskář [-] (54. M. Ivančík [-] ) , T. Pelán [-] - J. Pokorný [-] (81. J. Ondrák [-] ) , J. Horký [-] (59. T. Mrňa [-] ) , M. Klusák [-] , O. Mucha [-] , J. Chlup [-] - R. Novotný [-] , J. Pohl [-] -

ŽK: 67. M. Souček - 77. M. Ivančík .
Hráči zápasu: M. Kožený , T. Bublán , D. Polák - T. Pelán , J. Pohl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: RYGL Luboš - SVOBODA Ladislav, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Smejkal
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola, ve kterém se utká druhý tým se čtvrtým a k vidění by mohl být pěkný fotbal. Trošku víc favorizuji domácí, kteří zvítězí o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích