Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka si poradila s Rantířovem


Branky


29

Radešínská Svratka útočila na třetí výhru v řadě. Na její pažit přijel zraněními zdecimovaný Rantířov a domácím podlehl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Radešínská Svratka na jaře využívá domácího prostředí, kde se jí zatím daří. Tentokrát na její hřiště dorazil Rantířov, který v týdnu remizoval v Nedvědici.

 

Hosté se dostali do vedení hned v první minutě. Obrovskou chybu v obraně domácích potrestal Daniel Kubín, který se sám před Petrem nemýlil - 0:1. Poté převzali otěže zápasu domácí, ale spalovali šanci za šancí. Nejblíže vyrovnání byl Gabriel, ale po rohovém kopu mířil na přední tyči do brankové konstrukce. Vyrovnání přišlo až ve 40. minutě, kdy se po vyhraném souboji a centru do vápna dostal míč na zadní tyči ke Gabrielovi a ten překonal do té doby skvělého Krupicu - 1:1. To nebylo vše. V závěru první půle se Pekárek řítil sám na hostující svatyni, akci vyšperkoval přihrávkou na Mužátka, kterého vychytal Krupica, ale Pekárek se dostal k odraženému míči a poslal domácí do vedení - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Úvod druhé půle se odehrával ve středu hřiště. Až po hodině hry Martin Mužátko našel přesným centrem Lukáše Gabriela a ten hlavičkou do šibenice uklidnil domácí tým - 3:1. Domácí podnikali útok za útokem, ale branku nevstřelil. Po gólech volali zejména šance Pekárka a Plhala. Prvně jmenovaný z bezprostřední blízkosti trefil tyč. Plhal z malého vápna branku netrefil vůbec. V 83. minutě hosté utkání zdramatizovali, když se po další hrubé chybě domácí obrany dostal k zakončení Stanislav Lojda a přesnou technickou střelou snížil - 3:2. Závěr zápasu si už domácí pohlídali a slaví další tři body.

 

Radešínská Svratka v příštím kole přivítá Rapotice. Rantířov přivítá rezervu Polné.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Jsem rád, že jsme se oklepali z hrubky v první minutě a po poločase jsme vedli. Když už se zdálo, že zápas dovedeme v poklidu k výhře, tak jsme vyrobili další velkou chybu a nechali jsme hosty snížit. Závěr jsme však zvládli. Těší mne především předvedený výkon.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - J. Janů [-] , I. Plhal [-] (84. V. Skryja [-] ) , Z. Starý [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , M. Šacl [-] , L. Gabriel [-] (76. M. Kříž [-] ) , M. Pekárek [-] , J. Chrást [-] , M. Mužátko [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , D. Kubín [-] , J. Bartejs [-] , D. Vaněk [-] , P. Cibulka [-] , J. Lupač [-] , M. Procházka [-] , S. Lojda [-] , J. Vyskočil [-] (14. M. Klíma [-] ) , F. Bukovan [-] (82. M. Horáček [-] )

ŽK: 90. M. Procházka .
Hráči zápasu: L. Gabriel - A. Krupica .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BURIAN Vít - ŽILKA Jan, JŮDA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pred domacima fanousku vyhrajk, hostum se na jare nedari

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Smejkal
Tip experta: výhra domácích

Na jaře se nám zatím daří, až na prohru s Beranovem jsme vždy zvítězili. Doufám, že tomu nebude jinak ani v neděli a Rantířovu vrátíme prohru z podzimu, i když nám bude hodně chybět ve formě hrající Jinek, který se bohužel zranil.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích