Stařeč překvapila Velký Beranov


Branky


35

Velký Beranov nezvládl ani druhý venkovní zápase a po prohře v Měříně prohrál i na půdě zachraňující se Starče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bříza poslal domácí do vedení

Do Starče přijel v roli favorita Velký Beranov, ale domácí zabojovali a nakonec se ve Starči zrodilo překvapení kola. Stařeč se díky výhře posunula před Štěpánov a Rokytnici.

 

Domácí hráli od začátku zápasu ze zajištěné obrany a hosty chtěli potrápit rychlými protiútoky a standardními situacemi. Ráz zápasu určila hned 2. minuta, kdy se po zaváhání hostující defenzivy střelecky prosadil Marek Bříza a poslal Stařeč do vedení - 1:0. Velký Beranov se ze hry příliš neprosazoval, a tak si největší šance připsal po standardních situacích a dlouhých autových vhazování. Další šance měli i domácí, ale jak Jakub Zejda, tak Bříza si ve velmi dobrých pozicích nevedli dobře a nechali vyniknout Marka Dvorského. I tak šli do kabin spokojenější domácí, kteří o branku vedli.

Stařeč si vedení pohlídala

Do druhého půlu vstoupil Velký Beranov velmi aktivně a byl lepším týmem. Začalo přibývat rohových kopů i autových vhazování, které domácí obrana horko těžko odvracela. Domácí chodili do ojedinělých brejků.  V 67. minutě jeden z nich zakončil po Ježkově centru znovu Bříza a domácí vedli o dvě branky - 2:0. To na určitý čas domácí uklidnilo. V 80. minutě však domácí obrana chybovala a Ganzwohl hlavou snížil - 2:1. Domácí na chvíli vypadli z role a zdálo se, že vyrovnání visí na vlásku. V 85. domácí podnikli další útok, Ježek vystřelil z hranice velkého vápna a jeho slabá střela proklouzla Dvorskému pod tělem - 3:1. Zbytek utkání už domácí zvládli a do tabulky si připsali cenné tři body.

 

Stařeč v příštím kole jede do Luk nad Jihlavou. Velký Beranov se představí v Radešínské Svratce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Počet obdržených branek v jarních kolech a produktivní soupeř pro nás znamenalo vycházet ze zajištěné obrany do brejků. Tato taktika nám dokonale vyšla. První poločas byl ovlivněn brzkou brankou, kterou vstřelil Bříza po zaváhání soupeřovi obrany. Hra byla vyrovnaná. Beranov hrozil po standardních situacích. Hosté byli ve druhé půli aktivní, a když snížili na 2:1, tak jsme se báli o výsledek. Uklidnila nás šťastná branka v závěru. Pochvalu za ohromné nasazení zaslouží celý tým, přesto musím vyzdvihnout dvoubrankového Břízu a hlavně na pozici defenzivního štítu neuvěřitelně hrajícího a bezchybného Lauše.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Zápas ovlivnila rychlá branka domácích po naší chybě. My jsme se v první půli přes bojovnou obranu málo dostávali do zakončení. Ve druhé půli jsme byli lepší, ale po brejku jsme znovu inkasovali. Snížení nám vykřesalo ještě naději, která ovšem zhasla po třetí šťastné brance domácích.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] (86. J. Šabata [-] ) , M. Linhart [-] (90. M. Novotný [-] ) , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , D. Tomek [-] (82. F. Strouha [-] ) , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - P. Kittler [-] , J. Štumar [-] , F. Molva [-] , F. Smejkal [-] - M. Křenek [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (69. V. Molva [-] ) , J. Hladílek [-] (46. K. Eliáš [-] ) - P. Novák [-] (10. T. Matějíček [-] ) , R. Ganzwohl [-]

ŽK: 55. M. Linhart - 43. J. Štumar , 43. P. Kittler , 54. F. Molva .
Hráči zápasu: L. Lauš , M. Bříza .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - MÜLLER Jiří, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - ŠIMEK Milan: 3
Občerstvení - nápoje: 5
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 7
Zázemí: 1
Výkon domácích - TJ Sokol Stařeč: 6
Výkon hostů - TJ Velký Beranov 1975: 5
Hráč utkání - domácí: Marek Bříza - Střelec 2.gólů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Barbora Štikarová
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostů. Domácím se v této sezóně nějak extra nedaří, a tak to zůstane i po tomto zápase.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů