Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Bohdalově pro domácí


Branky


52. V. Koukal , 61. T. Doležal (p.) , 70. V. Koukal , 75. V. Koukal , 85. R. Henzl , 90. T. Doležal - 12. M. Ivančík , 32. M. Ivančík , 64. M. Klusák (p.)
28

V Bohdalově rezerva Bíteše vedla po poločase o dvě branky. Domácí však během druhé půle vstřelili šest branek a vyhráli divokým výsledkem 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ivančík dvakrát skóroval

Domácí se chtěli po prohře ve Štěpánově přiblížit ke klidnějšímu středu tabulky. Rezervu Velké Bíteše čekal první jarní zápas a do Bohdalova přicestovala posílená o hráče širšího kádru A týmu.

 

Hosté působili v první půli živějším dojmem, a to se ve srovnání s nedůrazným domácím celkem projevilo i na skóre. Po dvou téměř totožných akcích z levé strany se dvakrát prosadil Miroslav Ivančík a hosté vedli 2:0. A pro domácí mohlo být i hůře. Další brance v domácí svatyni totiž zabránil skvělým reflexivním zákrokem gólman Mundok. Domácí byli v prvním poločase takřka neškodní.

Koukal s Doležalem režírovali obrat

Po bouři v kabině se domácí zvedli. Hned v 52. minutě se z levé strany prosadil Koukal - 1:2. Když po hodině hry Doležal z penalty vyrovnal na 2:2, tak začali mít hosté opravdový problém. Klusák sice z penalty chvíli poté poslal hosty ještě jednou do vedení, ale to domácí nezlomilo. V 70. minutě se v závaru před Janouškem nejlépe zorientoval Koukal a vyrovnal na 3:3. O pět minut později dokonal obrat opět Koukal, který dokonal hattrick - 4:3. V 85. minutě pečetil výhru domácích Henzl, který po centru doklepával do prázdné branky - 5:3. V závěru se ještě k přímému volnému kopu postavil Doležal a upravil výsledek na konečných 6:3.

 

Bohdalov se po zisku třech bodů vzdálil spodku tabulky a v dalším zápase svěřenci kouče Machatky zajíždí do Měřína. Rezerva Velké Bíteše svede boj o první jarní body s Rantířovem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: V první půli jsme byli nedůrazní a vůbec jsme se nedostali do hry. Do druhého poločasu vyběhlo úplně jiné mužstvo a vstřelili jsme za poločas šest branek. Zasloužené vítězství.




Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - A. Fabík [-] , P. Jaroš [-] , O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] - P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , J. Šimek [-] , A. Neuman [-] - V. Koukal [-] (90. V. Pokorný [-] ) , R. Henzl [-] (88. P. Fabík [-] ) -

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - M. Paprskář [-] , T. Pelán [-] , L. Kopáček [-] , O. Švanda [-] - R. Whittingham [-] (46. D. Strangio [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Novotný [-] , M. Klusák [-] , T. Nekuda [-] , M. Ivančík [-] (76. L. Pelikán [-] )

Hráči zápasu: V. Koukal , T. Doležal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAAR Michal - INVALD Lukáš, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Viděl bych to na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů