Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 16:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka vezou v Velké Bíteše bod


Branky


0

Luka vybojovala na hřišti rezervy Velké Bíteši bod a nemuselo zůstat jen u něj, ale remízu domácím zajistil v 88. minutě Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli domácí vedli

Rezerva divizní Velké Bíteše se v posledních kolech rozjela a v případě výhry by se naplno zapojila do boje o 2. místo tabulky. Luka pod debaklech s Radešínskou Svratkou a rezervou Polné přijela do Velké Bíteše v roli outsidera.

 

Úvod zápasu patřil domácímu týmu. Tlak a několik šancí nakonec vyústil ve vedoucí branku. V 6. minutě hry se po nepovedeném odkopu hostující obrany střelecky prosadil Richard Novotný, který propálil Radka Tomana - 1:0. I ve zbytku prvního poločasu byli domácí lepším týmem, ale nepodařilo se jim to vyjádřit další vstřelenou brankou.

Domácí v závěru srovnali

Po přestávce se hosté zvedli a na trávníku se odehrávala vyrovnaná partie. Hosté v 64. minutě dokázali srovnat díky Hynkovi Hanáčkovi, který se prosadil po přihrávce Filipa Tomana - 1:1. Hosty branka nakopla a najednou byli oni těmi, kdo mají zápas pod kontrolou. V 80. minutě se po levé straně vydal Jakub Hájek a jeho akci zakončil povedenou technickou střelou Šimon Číhal - 1:2. Domácí se však nevzdali a nakonec vybojovali bod. V 88. minutě domácí zahrávali standardní situaci a ve velkém vápně byl nejdůraznější Richard Novotný, který druhou brankou v zápase zajistil svému týmu bod.

 

Velká Bíteš hraje v sobotu ve šlágru kola na hřišti druhého Měřína a případnou výhrou by se na něj dotáhl na pouhý bod. Luka v ten samý den zajíždí k Dalešické přehradě, kde je čekají Hartvíkovice.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Milan Dufek (sekretář): Doma proti Lukám nad Jihlavou jsme rychle vedli, své další šance jsme nevyužili a nepříjemný soupeř skóre otočil. Nakonec jsme byli rádi za vyrovnávací branku Richarda Novotného pět minut před koncem.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Za druhou půli jsme si podle mě bod zasloužili. V první půli byli lepší domácí. S naším výkonem po změně stran jsem spokojený. Mohu hráče pochválit za bojovnost, protože zápas odjezdili na sto procent.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Paprskář [-] (54. O. Mucha [-] ) , M. Švanda [-] , L. Kopáček [-] , O. Švanda [-] - M. Klusák [-] (66. T. Pelán [-] ) , M. Ivančík [-] , T. Mrňa [-] - T. Juříček [-] , T. Loup [-] (51. J. Ondrák [-] ) , R. Novotný [-] -

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - J. Šimek [-] , M. Kubeš [-] , M. Bratršovský [-] (76. D. Sommer [-] ) , T. Pokorný [-] , D. Stejskal [-] (90. B. Bauška [-] ) - H. Hanáček [-] , M. Votava [-] , J. Hájek [-] - F. Toman [-] (73. M. Poláček [-] ) , Š. Číhal [-] -

ŽK: 77. M. Klusák - 39. D. Stejskal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - BURIAN Vít, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.